Annonce
Sønderborg

Dyvig Badehotel vinder international pris

Forpagter John Bech Amstrup foran sit prisvindende badehotel. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

Det nordalsiske badehotel har netop vundet den internationale pris "Luxury Waterfront Hotel of the Year". Forpagter John Bech Amstrup glæder sig over den udenlandske anerkendelse.

Holm: Dyvig Badehotel blev mandag aften kontaktet af foreningen Luxury Travel Guide, der kunne overbringe den glædelige nyhed, at badehotellet på Nordals havde vundet prisen "Luxury Waterfront Hotel of the Year".

- Vi er selvfølgelig glade og ekstremt tilfredse med, vi har modtaget denne pris, fortæller forpagter John Bech Amstrup.

Han var dog lidt forberedt på, at der måske ville komme et opkald fra London. Han var nemlig gjort opmærksom på, at de var med i opløbet til den prestigefyldte pris.

- Det er fantastisk, at der igen er anerkendelse udefra. Vi er glade for at modtage denne pris. Især når det kommer fra udlandet. Det betyder blandt andet, at der kommer flere gæster også fra udlandet, fortæller John Bech Amstrup.

Luxury Travel Guide, der står bag uddelingen, fortæller, at valget faldt på Dyvig Badehotel efter nøje gennemgang af deres hjemmeside, ageren på sociale medier og anmeldelser på internettet.

Dyvig Badehotel vandt Best Hotel of the Year for to år siden. I år er badehotellet også kåret til at have Årets Avec og Vinkort af Den danske Spiseguide.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce