Annonce
Sønderborg

Dyvig Badehotel vinder international pris

Forpagter John Bech Amstrup foran sit prisvindende badehotel. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

Det nordalsiske badehotel har netop vundet den internationale pris "Luxury Waterfront Hotel of the Year". Forpagter John Bech Amstrup glæder sig over den udenlandske anerkendelse.

Holm: Dyvig Badehotel blev mandag aften kontaktet af foreningen Luxury Travel Guide, der kunne overbringe den glædelige nyhed, at badehotellet på Nordals havde vundet prisen "Luxury Waterfront Hotel of the Year".

- Vi er selvfølgelig glade og ekstremt tilfredse med, vi har modtaget denne pris, fortæller forpagter John Bech Amstrup.

Han var dog lidt forberedt på, at der måske ville komme et opkald fra London. Han var nemlig gjort opmærksom på, at de var med i opløbet til den prestigefyldte pris.

- Det er fantastisk, at der igen er anerkendelse udefra. Vi er glade for at modtage denne pris. Især når det kommer fra udlandet. Det betyder blandt andet, at der kommer flere gæster også fra udlandet, fortæller John Bech Amstrup.

Luxury Travel Guide, der står bag uddelingen, fortæller, at valget faldt på Dyvig Badehotel efter nøje gennemgang af deres hjemmeside, ageren på sociale medier og anmeldelser på internettet.

Dyvig Badehotel vandt Best Hotel of the Year for to år siden. I år er badehotellet også kåret til at have Årets Avec og Vinkort af Den danske Spiseguide.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Gense JV Direkte: Mattias Tesfaye svarer på spørgsmål om hjemsendelser og omstridte børn i Syrien

Sydjylland

Minister holder fast i sag om udviste syrere: - Nogle får ja, og andre får nej

Annonce