Annonce
Esbjerg

E-sporten indtager Rybners

Rybners lægger hus til eventet, som afholdes den 11. og 12. januar 2020. Alle mellem 12-22 år er velkommen. Foto: Palle Peter Skov, DGI
Rybners og DGI Sydvest er gået sammen om at arrangere en stort gratis e-sportsevent i Esbjerg.
Annonce

Esbjerg: E-sporten buldrer frem over hele verden og således også i Esbjerg, hvor den elektroniske sportsgren har indtaget foreningsliv og skoleskemaer, og nu kommer der endnu mere e-sport på programmet.

Den 11. og 12. januar forvandles Rybners Tekniske Skole til et sandt gamer-paradis, når Rybners og DGI Sydvest går sammen om at skabe en stort gratis event for unge mellem 12 og 22 år.

Det vil blandt andet være muligt at deltage i CS: GO og FIFA-turneringer, spille Fortnite og LoL og prøve det nyeste gear indenfor e-sport og virtuel reality. Det vil også være muligt at hilse på spillere fra Tricked eSport.

Annonce

Råd og vejledning

- Jeg er stolt over, at vi sammen med Rybners har været med til at skabe denne event. Deltagerne vil uden tvivl få en rigtig god esports-oplevelse. Det bliver en fed weekend, siger Kasper Vestergaard Rasmussen, eSportskonsulent hos DGI Sydvest.

Han deltager også selv i arrangementet, og i løbet af weekenden vil man derfor kunne gribe fat i ham, hvis man har brug for et råd om at spille i en forening, eller hvis man er en samlet flok, der gerne selv vil prøve at starte en forening.

Det er Rybners’ nye eSports Center, Spangsbjerg Møllevej 72, der lægger hus til eventet. Alle mellem 12-22 år er velkommen, og det er gratis, oplyser arrangørerne.

Det kræver tilmelding at deltage i turneringerne CS: GO og FIFA. Det sker via www.rybners.dk/esport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce