Annonce
Esbjerg

E-sporten indtager Rybners

Rybners lægger hus til eventet, som afholdes den 11. og 12. januar 2020. Alle mellem 12-22 år er velkommen. Foto: Palle Peter Skov, DGI
Rybners og DGI Sydvest er gået sammen om at arrangere en stort gratis e-sportsevent i Esbjerg.

Esbjerg: E-sporten buldrer frem over hele verden og således også i Esbjerg, hvor den elektroniske sportsgren har indtaget foreningsliv og skoleskemaer, og nu kommer der endnu mere e-sport på programmet.

Den 11. og 12. januar forvandles Rybners Tekniske Skole til et sandt gamer-paradis, når Rybners og DGI Sydvest går sammen om at skabe en stort gratis event for unge mellem 12 og 22 år.

Det vil blandt andet være muligt at deltage i CS: GO og FIFA-turneringer, spille Fortnite og LoL og prøve det nyeste gear indenfor e-sport og virtuel reality. Det vil også være muligt at hilse på spillere fra Tricked eSport.

Annonce

Råd og vejledning

- Jeg er stolt over, at vi sammen med Rybners har været med til at skabe denne event. Deltagerne vil uden tvivl få en rigtig god esports-oplevelse. Det bliver en fed weekend, siger Kasper Vestergaard Rasmussen, eSportskonsulent hos DGI Sydvest.

Han deltager også selv i arrangementet, og i løbet af weekenden vil man derfor kunne gribe fat i ham, hvis man har brug for et råd om at spille i en forening, eller hvis man er en samlet flok, der gerne selv vil prøve at starte en forening.

Det er Rybners’ nye eSports Center, Spangsbjerg Møllevej 72, der lægger hus til eventet. Alle mellem 12-22 år er velkommen, og det er gratis, oplyser arrangørerne.

Det kræver tilmelding at deltage i turneringerne CS: GO og FIFA. Det sker via www.rybners.dk/esport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Varde

Linda gør det igen og igen

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];