Annonce
Esbjerg

Politiet sender formaning til trafikanter efter lastbiluheld på Esbjergmotorvejen: Vis hensyn til redningsfolk

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

Et færdselsuheld på Esbjergmotorvejen forsinker torsdag aften trafikken i vestgående retning fra Vejen mod Esbjerg mellem Bramming og Korskro.

En lastbil er kørt ind i autoværnet ved midterrabatten lige efter afkørsel 72 i retning mod Esbjerg. Det oplyser Sydjyllands Politi på Twitter.

Lastbilen spærrer 2. vognbane, men uheldsstedet kan passeres.

Syd- og Sønderjyllands Politi kommer på Twitter med en kraftig formaning til bilister, der skal passere steder, om at vise hensyn og køre efter forholdene.

- Vores patrulje ved uheldet på Esbjergmotorvejen melder om meget lidt respekt for både tavlevogn og det redningspersonel, der arbejder på at få bjærget lastbilen, skriver politikredsen.

Ifølge Vejdirektoratet vil der tidligst være ryddet op klokken 20.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Kom til skattejagt i Blå Kors

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Sønderborg

Skøjtebanen genåbner

Annonce