Annonce
Billund

Edel Clausen er ny hotel manager hos Zleep Hotel Billund Airport

Edel Lund Clausen bliver ny hotel manager hos Zleep Hotels. PR foto
- Jeg tror på, at talent er overvurderet og at træning er undervurderet. Det er mit mantra, udtaler den kommende hotel manager hos Zleep i Billund.
Annonce

Billund: Edel Lund Clausen skal stå i spidsen for Zleep Hotel Billund Airport, hvor hun får titlen hotel manager.

Med en placering kun 200 meter fra Billund Lufthavn og med under tre kilometer til både Lalandia og Legoland, er Zleep Hotel Billund Airport et ganske velbesøgt og specielt Zleep Hotel. Her omfavner klientellet alt fra udenlandske turister, til børnefamilier og forretningsfolk. En gæstekombination som Edel Clausen ser frem til nu selv at skulle favne:

- Jeg er energisk, handlekraftig og proaktiv i min tilgang til hoteldrift- og ledelse, og disse kompetencer ser jeg enormt meget frem til at anvende i praksis som ny hotel manager i Billund. Med et klientel der spænder vidt og med tydelige segmentforskelle sommer og vinter imellem, vil også omstillingsparathed og vedholdenhed være to kompetencer, jeg selv og mit personale skal afspejle. Jeg ønsker, at vi hver dag skal træne for at blive lidt bedre. Jeg tror på, at talent er overvurderet, og at træning er undervurderet. Det er mit mantra, udtaler Edel Clausen i en pressemeddelelse.

Annonce

Erfaren dame

Gennem 25 år har Edel Lund Clausen samlet erfaring inden for alt fra ledelse og kommunikation til økonomi og salg, og flere hotelkæder, herunder Scandic og First Hotels, har tidligere haft fornøjelsen af Zleep Hotels nye hotel manager.

Edel Lund Clausen overtager stillingen som hotel manager på Zleep Hotel Billund Airport 1. december. Zleep Hotel Billund Airport er et nyrenoveret hotel med 163 værelser, fitnessrum og et stort loungeområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce