Annonce
Billund

Edel Clausen er ny hotel manager hos Zleep Hotel Billund Airport

Edel Lund Clausen bliver ny hotel manager hos Zleep Hotels. PR foto
- Jeg tror på, at talent er overvurderet og at træning er undervurderet. Det er mit mantra, udtaler den kommende hotel manager hos Zleep i Billund.

Billund: Edel Lund Clausen skal stå i spidsen for Zleep Hotel Billund Airport, hvor hun får titlen hotel manager.

Med en placering kun 200 meter fra Billund Lufthavn og med under tre kilometer til både Lalandia og Legoland, er Zleep Hotel Billund Airport et ganske velbesøgt og specielt Zleep Hotel. Her omfavner klientellet alt fra udenlandske turister, til børnefamilier og forretningsfolk. En gæstekombination som Edel Clausen ser frem til nu selv at skulle favne:

- Jeg er energisk, handlekraftig og proaktiv i min tilgang til hoteldrift- og ledelse, og disse kompetencer ser jeg enormt meget frem til at anvende i praksis som ny hotel manager i Billund. Med et klientel der spænder vidt og med tydelige segmentforskelle sommer og vinter imellem, vil også omstillingsparathed og vedholdenhed være to kompetencer, jeg selv og mit personale skal afspejle. Jeg ønsker, at vi hver dag skal træne for at blive lidt bedre. Jeg tror på, at talent er overvurderet, og at træning er undervurderet. Det er mit mantra, udtaler Edel Clausen i en pressemeddelelse.

Annonce

Erfaren dame

Gennem 25 år har Edel Lund Clausen samlet erfaring inden for alt fra ledelse og kommunikation til økonomi og salg, og flere hotelkæder, herunder Scandic og First Hotels, har tidligere haft fornøjelsen af Zleep Hotels nye hotel manager.

Edel Lund Clausen overtager stillingen som hotel manager på Zleep Hotel Billund Airport 1. december. Zleep Hotel Billund Airport er et nyrenoveret hotel med 163 værelser, fitnessrum og et stort loungeområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];