Annonce
Sport

Edmonton genstarter NHL med nederlag uden Russell

Dave Sandford/Ritzau Scanpix
Patrick Russell sad ude, da Edmonton Oilers lørdag var i aktion igen efter coronapausen i NHL.

Edmonton Oilers fik ikke en god start i jagten på deltagelse i NHL-slutspillet, da der lørdag aften blev sat gang i den nordamerikanske ishockeyliga igen med de første betydende kampe efter en lang coronapause.

Uden danske Patrick Russell i kamptruppen blev det til et nederlag på 4-6 til Chicago Blackhawks i den første af potentielt fem kampe om en af de otte tilbageværende pladser i første runde af slutspillet.

Oilers kom hurtigt foran 1-0, men derefter gik det hurtigt ned ad bakke, og første periode sluttede med Blackhawks foran 4-1. Chicago-holdet kørte derefter sejren i hus.

Den næste kamp mellem de to hold spilles natten til tirsdag dansk tid. Det første hold, der vinder tre kampe, går videre.

Winnipeg Jets og Nikolaj Ehlers indleder sin jagt på en slutspilsplads natten til søndag, hvor den første kamp mod Calgary Flames spilles.

Det er gået næsten fem måneder, siden NHL-sæsonen blev afbrudt. De tilbageværende hold og spillerne bor og spiller deres kampe i såkaldte "bobler" i de canadiske byer Edmonton og Toronto.

Spillerne og holdenes ansatte må ikke forlade disse "bobler". Hvis de gør, skal de i coronakarantæne.

Alle kampe afvikles uden tilskuere og altså på neutral bane for de fleste af holdene.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce