Annonce
EfB

EfB-anfører på vippen: Austin måske på vej på bænken

Rodolph Austin lod sig ved fredagens træning ikke gå på af truslen om en bænkeplads - han gav sig som altid 100 procent. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
EfB-træner i syv sind inden kampen i Fredericia. Han efterlyser kvalitet fra de bærende kræfter og har ikke lagt sig fast på startformationen endnu.

Rodolph Austin kan ende som bænkevarmer i søndagens kamp mod Fredericia.

EfB-anføreren, der vikarierede på den centrale midtbane for den karantæneramte Simon Bækgaard i lørdagens kamp mod Vendsyssel, spillede således hovedparten af minutterne i det centrale forsvar i B-kæden ved fredagens træning. Og blev ikke på noget tidspunkt brugt på midtbanen.

- Man skal aldrig sig aldrig, men det er mest sandsynligt, at vi ikke bruger ham på midtbanen, fortæller træner Olafur Kristjansson, der ikke vil afsløre, om Austin starter på bænken søndag, Umiddelbart tyder alt på, at træneren holder fast i konstellationen Kasper Pedersen/Kevin Conboy i det centrale forsvar, men der er dog den usikkerhed, at Kasper Pedersens kone er højgravid, og hvis hun føder på et for EfB uheldigt tidspunkt, træder Austin helt givet til i midterforsvaret.

Annonce

Flere kombinationer

Usikkerheden om Austins rolle er ikke den eneste for Olafur Kristjansson, der fredag prøvede adskillige kombinationer på den centrale midtbane. Christian Køhler, Simon Bækgaard, Lasha Parunashvili og Joni Kauko var alle i spil. Ikke for at narre fjenden eller de få tilskuere ved træningsanlægget i Guldager, men fordi træneren er i tvivl om, hvordan han skal stille op søndag.

- Jeg skal bruge resten af fredagen og lørdag morgen på at finde ud af det, fortæller Olafur Kristjansson, der ikke har søndagens modstander nævneværdigt med i sine overvejelser.

- Nej, det har ikke noget at gøre med, hvordan Fredericia spiller. Det handler om os selv. Det handler om, at vi skal finde en balance centralt på holdet. Vi har ikke den naturlige styrmand derinde på vores hold, men så må vi lave ham, siger Olafur Kristjansson og påpeger samtidig, at han forventer og forlanger mere af nogle af holdets såkaldte stjerner.

- De bærende kræfter skal byde ind med mere, og her tænker jeg blandt andre på Joni (Kauko, red.) og Jakob (Ankersen, red.). De skal steppe op, fordi de er så vigtige for vores hold, siger Olafur Kristjansson, der først lægger sig fast på sin startformation til søndagens kamp ved lørdagens træning. Den foregår i øvrigt på hybridbanen på Gl. Vardevej for første gang i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce