Annonce
EfB

EfB-direktør efter nedrykning: Nu er alt i spil

For anden gang på en uge tabte EfB til Hobro - og nu hedder det så 1. division. Det betyder, at der er rigtig mange uafklarede spørgsmål i og omkring klubben. På billedet ses direktør Brian Knudsen og chefttræner Troels Bech umiddelbart efter sidste dommerfløjt. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Der venter en større reorganisering i EfB efter nedrykningen til 1. division. Det fremtidige setup bliver på et fornuftigt 1. divisionsniveau, forklarer direktør Brian Knudsen.
Annonce

- Vi har ikke været gode nok til at være i superligaen. Den er vel ikke ret meget længere.

EfB-direktør Brian Knudsen var selvfølgelig både ked af det og enormt skuffet, da det søndag kl. 17.54 stod klart, at der i hvert fald ikke skal spilles superliga i det vestjyske det næste års tid.

- Det har ligget i kortene gennem længere tid. Vi har ligget i bund tre siden oktober, og når vi så går ud og taber to gange til vore nærmeste rivaler, er der svært at indvende ret meget imod nedrykningen.

Nu venter der er større reorganisering i EfB.

- Alt er i spil. Jeg er også spil. Sådan er det bare. Hvis bestyrelsen ikke synes, at jeg eksempelvis er dygtig nok, er det sådan det er.

Målet er dog at forsøge at vende tilbage til den bedste række i første hug, men der bliver skruet ned rent økonomisk.

- Vi kommer til at have et godt setup, men det bliver ikke et superliga-setup. Det bliver på et godt 1. divisionsniveau - og vi kommer ikke til at bruge penge, som vi ikke har.

Der venter helt sikkert en større ommøblering i spillertrup, og endnu ved ingen, hvem der skal være træner.

- Det er nogle af de ting, som vi skal til at se på, og en del af det, at drive en fodboldklub er jo at sælge spillere, så det kan nemt komme til at ske.

- Nu skal vi have evalueret, og det er da helt klart, at vi kunne have gjort mange bedre ting bedre. Havde alt været perfekt, havde vi jo ikke stået her.

Lige nu ligger det ikke i kortene, at træneren fremadrettet hedder Troels Bech.

- Troels har kontrakt for resten af denne sæson, og det er, hvad jeg kan sige om det lige nu.

Annonce

Virkelig indebrændt

Og en kolossalt skuffet Troels Bech ønskede heller ikke at gå nærmere i den diskussion.

- Der er jeg slet ikke lige nu. Jeg er virkelig indebrændt over det her. Jeg føler jo, at rigtig meget kunne og burde være gået anderledes, men vi må også bare sige, at vi i de her to kampe mod Hobro har manglet den nødvendige afklarethed - og det er jeg virkelig ked af.

Nedrykningen var også noget af en mavepumper for rutinerede Kevin Conboy, der er en af de spillere, som nu skal til at forberede sig på at spille 1. division.

- Vi laver bare fejl på fejl med kort tids mellemrum, og det er der ikke plads til. EfB betyder meget for mig og har altid gjort det, så det er en total sort dag.

- Det er for at være helt ærlig noget forbandet pis. Det er skidt for os spillere, klubben, fansene og hele byen. Det er forfærdeligt.

Men med det sæson, som EfB har haft, er der ikke så meget at sige til, at nedrykningen nu er en kendsgerning.

- Når vi skraber rundt nede i bunden hele sæsonen, lyver tabellen jo ikke. Jeg synes egentlig, at vi kan være med mod alle, men vi laver simpelt hen for mange fejl og har været alt for ustabile.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Flertal bakker op om isolationskrav ved indrejse: Organisation spår konsekvenser for virksomheder

Kolding

Helt nyt kviktest-center åbner på mandag morgen: De ansatte er ved at blive uddannet til at pode

Annonce