Annonce
EfB

EfB-ejer på besøg: Vi skal være klædt på til en oprykning

Daniel Anyembe vil være prototypen på en spiller efter Paul Conways hoved - en spiller af egen avl, der skal skydes af for mange millioner på det rigtige tidspunkt. Foto: John Randeris
Paul Conway glædede sig over sejren over Fremad Amager i sin første live kamp på Blue Water Arena. Han lovede forstærkninger til sommer og er ikke skræmt ved tanken om, at oprykningen kan glippe.

Fodbold: Iført EfB-outfit og en skinne på sit ene ben sad amerikaneren Paul Conway lørdag eftermiddag for første gang på Blue Water Arena til en EfB-hjemmekamp, og på sin egen rolige facon havde han denne konklusion om kampen mod Fremad Amager:

- Vi fik pointene, det var det vigtigste. Jeg har en lang togtur til Belgien foran mig i nat, og det går lidt lettere med en sejr, sagde Paul Conway og forklarede, at skinnen på benet rent faktisk hang sammen med en fodboldskade.

- Så I skal ikke regne med, at jeg kan spille på søndag mod Viborg, grinede han, inden han fortalte lidt om sit syn på det, der skal ske med EfB i de kommende uger, måneder og år.

Annonce

- Målet er helt sikkert oprykning, og sker det, er vi klar til at supplere truppen med spillere, så vi kan klare os i superligaen. Det giver jo ingen mening at rykke, hvis vi ikke er klar til det, men hvis det ikke sker, er det ingen katastrofe. Så gør vi os klar til et nyt forsøg, sagde Paul Conway og uddybede endnu en gang, at EfB på længere sigt skal bygges op om unge, salgbare spillere.

- Vi skal have et ungt, dansk og offensivt indstillet hold, der kan begejstre publikum. Selv om der ikke er tilskuere sådan en dag som i dag, kan jeg forestille mig, hvordan det kan være på dette fantastiske stadion, sagde Paul Conway.

Recepten er den samme

Han var kommet til Esbjerg fra Schweiz, hvor han havde besøgte konsortiets schweiziske klub FC Thun, og søndag går rejsen videre til Belgien, hvor Oostende – endnu en klub under Pacific Media Groups vinger – spiller topkamp. Hele vejen rejser han rundt med det samme budskab om involvering i lokalsamfundet. Sådan vil det også blive i Esbjerg.

- Vi skal have møder med både sponsorer og fans, også de såkaldte ”ultras”. Sådan har vi gjort alle steder. Det giver bare noget at lytte til folk, og vi får altid gode ideer til, hvordan vi kan gøre tingene bedre. For os drejer det sig om, at både fans og sponsorer skal få et ejerskab for klubben, så de også holder fast, når det går mindre godt, sagde Paul Conway.

To af Pacific Media Groups klubber, Barnsley i England og Oostende i Belgien klarer sig lige nu ekstraordinært godt i forhold til budgetternes størrelse, men det skal altid være et mål at stå så stærkt som muligt økonomisk, forklarede Paul Conway.

- Da vi var involveret i Nice i Frankrig, forøgede vi budgetterne fra 40 til 160 millioner euro, og det er selvfølgelig den vej, vi skal gå, fordi penge er lig med point. Vi skal uddanne unge spillere og sælge dem, så vi kan øge budgetterne og få bedre spillere, sagde Paul Conway.

Arbejdet i Esbjerg og EfB er endnu i sin spæde vorden, men i løbet af de kommende uger og måneder vil repræsentanter fra den nye bestyrelse, der vælges på generalforsamlingen 7. april – Pacific Media Group får tre af fem pladser – søge kontakten til fans og sponsorer.

- De endelige papirer bliver gjort færdige mandag eller tirsdag, og så er vi klar. Pengene er i hvert fald overført, sagde Paul Conway.

Annonce
EfB For abonnenter

Kommentar: Bør tvivlen ikke komme ham til gode?

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Kvinde blev pludseligt vækket midt om natten: Rygte om særligt indbrudstrick og mange indbrud afkræftes af politiet

Aabenraa For abonnenter

John har været firmaets mand i 56 år - det forsætter, selv om han er gået på pension

Sport

Holdlæge kvitter Esbjerg i protest mod kritiseret træner

Erhverv For abonnenter

Nichemejeri: 400 ton ost om året tager nu en bæredygtig drejning

Sydjylland For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Tilbageslag inden sæsonpremieren: Hyballa må klare sig uden sin bedste angriber

Nordtyskland

Prognose: I weekenden bryder trafikken sammen på motorvejene lige syd for grænsen

Esbjerg

Mand gik på rov efter voksenslik: Stjal for flere tusind kroners eksklusiv champagne og sjælden gin

Navne For abonnenter

Trods ordblindhed: 22-årige Kathrine styrer populær plakatvirksomhed

Aabenraa For abonnenter

Efter nedrivning af forfaldent hotel: Området er blevet meget mere værd

Kolding

Slagsmål mellem unge og arbejdere satte arbejde helt i stå: Nu går arbejdet med nyt atletikanlæg snart i gang igen

Annonce