Annonce
Sport

EfB får papir på stortalent i fire år

EfB i 1. division Foto: André Thorup

Daniel Anyembe har forlænget sin kontrakt med yderligere to år, så den løber til sommeren 2022.

ESBJERG: EfB havde allerede papir på Daniel Anyembe til sommeren 2020, men torsdag offentliggjorde superligaklubben, at aftalen med højrebacken er forlænget med yderligere to år til 2022.

- Vi er glade for at kunne forlænge med en så talentfuld spiller, som Anyembe. Han er Esbjerg-dreng og har en stor karriere foran sig, men det kræver selvfølgelig, at han fortsat udvikler sig. 'Bolt' kan nå rigtig langt, og vi tror på ham, hvilket er grunden til forlængelsen. Han har gjort det godt, og vi har store forventninger til ham, siger EfB-træner John Lammers i en pressemeddelelse.

Forlængelsen virker veltimet fra klubbens side. Anyembe har i denne sæson slået anfører Nikolaj Hagelskjær af holdet og leveret en række gode kampe, hvor han også offensivt har vist stort potentiale.

- Det er selvfølgeligt dejligt, at klubben tror på mig og kan se et potentiale i mig. Jeg synes, jeg har været i en god udvikling, men jeg føler stadig, at jeg har en masse at bevise og bygge videre på. Jeg er glad for den her mulighed, som klubben har givet mig, og jeg glæder mig til at repræsentere Esbjerg-trøjen de næste fire år, siger Anyembe.

Han kom til EfB fra IF92 for ni år siden. Den 20-årige forsvarer er blevet lidt af en lokal helt på tribunerne på Gl. Vardevej.

Næste gang, Anyembe kan trække kamptrøjen over hovedet, bliver på mandag, hvor EfB spiller sin syvende superligakamp i denne sæson. Det sker, når vestjyderne tager til Aalborg for at møde AaB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Tyven fik fat i kontanterne

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce