Annonce
Debat

EfB-fans giver ledelsen rødt kort

Annonce

Læserbrev: Jeg fik en helt utrolig oplevelse. Jeg vidste det godt, Esbjergs fodbold stolthed EfB skulle onsdag mødes med Randers i Superligaen. En af de sidste kampe for Esbjerg i Danmarks bedste række, Superligaen.

EfB er bombet godt og grundigt ned i 1. divisions mørket, og kampen havde kun symbolsk værdi. Jeg forvildede mig ind på et af de hyggelige værtshuse på Gl. Vardevej, hvor man går meget op i fodbold. Jeg blev meget rørt meget over den måde, som EfB fans følger holdet helt ned i graven. De er sande Efb fans ind i marv og ben.

De tager 1. division med dyb skuffelse, og alligevel er de beundringsværdigt fattede og stolte. Alle på det hyggelige sted fulgte intenst kampen. EfB spillede i første halvleg nærmest champagnefodbold med hurtige og dristige afleveringer.

Et meget flot mål bragte EfB foran 1-0. Taget var ved at lette, selvom mange vidste, at EfB i denne sæson har haft for vane at gå ned i anden halvleg. Desværre ja, Randers udlignede hurtigt, kom derefter til scoring til 2-1, og Randers lukkede og slukkede med 3-1 i tomt mål.

EfB kan desværre ikke reddes. EfB-fans støtter klubben med hud og hår. Der er ikke noget galt med klubånden. Det er ledelseskulturen i EfB, den er helt gal med. Esbjerg har et af Danmarks flotteste stadioner (pris-seddel: 105 millioner) og her skal vi fra næste sæson byde velkommen til storklubber som Vendsyssel, Skive og Fredericia. EfB's fantastiske fans er fælt blevet svigtet af en dårlig topledelse.

Ifølge fans står ledelsen i EfB til et klokkeklart rødt kort. "Til hele bundtet", som det gjaldede på Gl. Vardevej i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Diskoteksejer frygter tomme dansegulve året ud: - Vi skal kunne give fuld gas, ellers giver vi ingen gas

Annonce