Annonce
EfB

EfB gør sig klar til træningskamp

Indtil videre har Søren Reese og hans holdkammerater kun set hinanden - på fredag kommer der besøg udefra. Foto: Annett Bruhn.
Hurtig test af spillerne gør det muligt at gennemføre træningskampe inden genoptagelsen af sæsonen.

Den første melding gik på, at det ikke ville være muligt for klubberne at spille træningskampe inden genoptagelsen af superligaen, fordi samtlige spillere skal testes, inden de må møde andre end deres egne holdkammerater. Men fredag kom der godt nyt på den front. Divisionsforeningen har fremskyndet de første tests af spillerne fra de to bedste fodboldrækker.

- Det har været ønske fra mange klubber at spille én måske to træningskampe, inden vi skal i gang igen, og nu bliver det så muligt. Vi skal have testet spillerne i starten af den kommende uge, og efter planen spiller vi mod Fredericia på fredag, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen, der midt i den gode nyhed også har en lidt trist melding til alle de, der glæder sig til at se fodbold igen.

- Ligesom med turneringskampene bliver det uden tilskuere, også træningskampene bliver spillet for lukkede døre, så vi spiller på Blue Water Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Kræmmere rykkede i Perlegade

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce