Annonce
EfB

EfB gik efter tidligere Randers-træner

Ólafur Kristjánsson har spillet i AGF og været træner i både FC Nordsjælland og Randers. Foto: Henning Bagger / Scanpix 2017
Olafur Kristjansson sagde ifølge avisens oplysninger nej til EfB af familiære årsager. Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen afviser at kommentere historien.

EfB var ifølge avisens oplysninger i sidste uge tæt på en løsning på trænersituationen, da klubben havde udset sig den tidligere FC Nordsjælland- og Randers-træner Olafur Kristjansson som ny cheftræner i stedet for den vikarierende træner Claus Nørgaard.

Parterne skulle have været tæt på en løsning, men i den sidste ende faldt aftalen.

Olafur Kristjansson blev fyret i Randers i 2017 og har siden udtalt til et islandsk medie, at han havde fortrudt, at han ikke havde taget sine egne assistenter med til klubben, fordi han på den måde ville have nærmeste medarbejdere, der var mere loyale over for ham end for klubben, men det er ifølge avisens oplysninger ikke derfor, at aftalen med EfB ikke blev til noget – det skulle i stedet være familiære årsager, der gjorde, at han foretrækker at blive i Island.

I EfB har sportschef ingen kommentar til det angivelige kontrakttilbud til Olafur Kristjansson.

- Vi melder noget ud, når der er noget at melde ud, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

- Er I tættere på en løsning end i sidste uge?

- Det skulle vi gerne være, men det ved man jo aldrig. Vi melder noget ud, når der er noget konkret.

Annonce

Olsen kan dobbeltjobbe

Peter Sørensen har tidligere været nævnt som en mulighed, og EfB har erkendt at have haft kontakt til Hobro-træneren, der imidlertid er indstillet på at opfylde sin nuværende kontrakt.

Også Lars Olsen har været bragt i spil. Han er lige nu træner for det færøske landshold og er først officielt ledig på markedet fra 1. januar, og så længe kan EfB nok ikke vente.

Ifølge avisens oplysninger skulle det dog ikke være umuligt for Lars Olsen at passe jobbet som både landstræner og klubtræner på én gang i en kortere periode, og det kunne være den åbning, EfB skal bruge for at ansætte den tidligere landsholdsanfører, men i sidste uge havde der ifølge avisens oplysninger ikke været kontakt mellem parterne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

EfB

EfB lejer angriber i Brøndby

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce