Annonce
EfB

EfB henter en mand til det bageste geled

EfB har lejet Søren Reese, til højre, i forårssæsonen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vestjyderne har lejet 26-årige Søren Reese i FC Midtjylland.

EfB:Esbjerg fB forstærker sig til det kommende forår, idet forsvarsspiller Søren Reese støder til fra FC Midtjylland på en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

26-årige Reese var i 2018/2019-sæsonen udlejet fra FCM til AC Horsens med 21 kampe og to mål til følge superligaen. I efteråret 2019 var han så tilbage i FC Midtjylland, hvor han dog ikke formåede at få et eneste minuts spilletid på superligaholdet.

Alligevel tror EfB-sportschef Jimmi Nagel på, at Reese kan blive en god mand. Han fremhæver forsvarsspillerens defensive kvaliteter, som han mener vil styrke EfB-holdet.

- I Søren Reese får vi en rendyrket forsvarsspiller, der sætter en stor ære i at forsvare eget mål. Samtidig er Reese en stærk spiller i en-mod-en-situationerne, ligesom han har et rigtig godt hovedspil, hvilket bliver et vigtigt våben for os i de kommende kampe, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce