Annonce
Sport

EfB henter gammel kending hjem

Mathias Rosenørn har skrevet en etårig kontrakt med EfB, og han træner med på holdet fra fredag. Pressefoto.
Målmandsteamet forstærkes i EfB, der har lavet en etårig aftale med Mathias Rosenørn.
Annonce

EfB: Mathias Rosenørn vender tilbage til EfB. Den 26-årige målmand har skrevet under på en etårig aftale med klubben. Det skriver EfB i en pressemeddelelse.

Han erstatter dermed Lasse Mikkelsen, hvis kontrakt udløb denne sommer, og skal være en del af EfB's målmandsteam med Jeppe Højbjerg i spidsen.

Mathias Rosenørn stammer fra Boldklubben Vestkysten i Oksbøl, og var en del af EfB i ungdomstiden og frem til 2013, hvor han blandt andet var reservemålmand for Lukas Hradecky og Frederik Rønnow. Dermed er det en gammel kending, der nu igen bliver en del af klubben.

- Mathias Rosenørn er en dygtig målmand, der har været ude og samle erfaring som førstemålmand, siden han forlod EfB i 2013, og det giver derfor mening for begge parter at lave en aftale, siger EfB's sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, i pressemeddelelsen.

Senest har den 26-årige stået på mål for Thisted i 1. divisionen, hvor han har spillet 33 kampe i den netop overståede sæson. Tidligere har han også vogtet målet for Skive og Brabrand.

- Vi ser nu frem til, at Mathias bliver en del af holdet og målmandsteamet, hvor konkurrencen bliver skærpet yderligere, siger Jimmi Nagel Jacobsen i pressemeddelelsen.

Mathias Rosenørn starter træning med EfB fra fredag.

Annonce
Annonce
Hall of Fame For abonnenter

Wilson Kipketer satte verdensrekorder for Danmark: Da han ankom var han ensom, fik hjemve og ville ikke træne i regnvejr

Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce