Annonce
Sport

EfB henter gammel kending hjem

Mathias Rosenørn har skrevet en etårig kontrakt med EfB, og han træner med på holdet fra fredag. Pressefoto.
Målmandsteamet forstærkes i EfB, der har lavet en etårig aftale med Mathias Rosenørn.

EfB: Mathias Rosenørn vender tilbage til EfB. Den 26-årige målmand har skrevet under på en etårig aftale med klubben. Det skriver EfB i en pressemeddelelse.

Han erstatter dermed Lasse Mikkelsen, hvis kontrakt udløb denne sommer, og skal være en del af EfB's målmandsteam med Jeppe Højbjerg i spidsen.

Mathias Rosenørn stammer fra Boldklubben Vestkysten i Oksbøl, og var en del af EfB i ungdomstiden og frem til 2013, hvor han blandt andet var reservemålmand for Lukas Hradecky og Frederik Rønnow. Dermed er det en gammel kending, der nu igen bliver en del af klubben.

- Mathias Rosenørn er en dygtig målmand, der har været ude og samle erfaring som førstemålmand, siden han forlod EfB i 2013, og det giver derfor mening for begge parter at lave en aftale, siger EfB's sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, i pressemeddelelsen.

Senest har den 26-årige stået på mål for Thisted i 1. divisionen, hvor han har spillet 33 kampe i den netop overståede sæson. Tidligere har han også vogtet målet for Skive og Brabrand.

- Vi ser nu frem til, at Mathias bliver en del af holdet og målmandsteamet, hvor konkurrencen bliver skærpet yderligere, siger Jimmi Nagel Jacobsen i pressemeddelelsen.

Mathias Rosenørn starter træning med EfB fra fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce