Annonce
Sport

EfB henter gammel kending hjem

Mathias Rosenørn har skrevet en etårig kontrakt med EfB, og han træner med på holdet fra fredag. Pressefoto.
Målmandsteamet forstærkes i EfB, der har lavet en etårig aftale med Mathias Rosenørn.

EfB: Mathias Rosenørn vender tilbage til EfB. Den 26-årige målmand har skrevet under på en etårig aftale med klubben. Det skriver EfB i en pressemeddelelse.

Han erstatter dermed Lasse Mikkelsen, hvis kontrakt udløb denne sommer, og skal være en del af EfB's målmandsteam med Jeppe Højbjerg i spidsen.

Mathias Rosenørn stammer fra Boldklubben Vestkysten i Oksbøl, og var en del af EfB i ungdomstiden og frem til 2013, hvor han blandt andet var reservemålmand for Lukas Hradecky og Frederik Rønnow. Dermed er det en gammel kending, der nu igen bliver en del af klubben.

- Mathias Rosenørn er en dygtig målmand, der har været ude og samle erfaring som førstemålmand, siden han forlod EfB i 2013, og det giver derfor mening for begge parter at lave en aftale, siger EfB's sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, i pressemeddelelsen.

Senest har den 26-årige stået på mål for Thisted i 1. divisionen, hvor han har spillet 33 kampe i den netop overståede sæson. Tidligere har han også vogtet målet for Skive og Brabrand.

- Vi ser nu frem til, at Mathias bliver en del af holdet og målmandsteamet, hvor konkurrencen bliver skærpet yderligere, siger Jimmi Nagel Jacobsen i pressemeddelelsen.

Mathias Rosenørn starter træning med EfB fra fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Sønderjyske politikere måtte vælge pragmatisme før principper

Det hører til sjældenhederne, at embedsmænd udtaler sig skarpt og uden omsvøb. Men det gjorde han, direktøren på rådhuset. ”Fuldstændigt utilstedeligt” kaldte Stig Werner Isaksen udvidelsen af Tinglev-virksomheden N.T. Tømrer og Snedkerforretning. Det utilstedelige består ifølge den kommunale direktør i, at en anden direktør, virksomhedsejeren, har udvidet sit firmas fysiske rammer uden at sørge for de nødvendige tilladelser først. Ulovligheder skal selvfølgelig ikke accepteres. ”Med lov skal man land bygge”, som det står skrevet på indgangen til Københavns Byret. Og indlysende er det, at politikernes beslutning om – imod forvaltningens anbefalinger – at godkende Tinglev-virksomhedens udvidelse har nogle åbenlyst indbyggede problematikker. FOR HVILKET SVAR giver man det næste firma, der bryder reglerne lige så klokkeklart, som N.T. Tømrer og Snedkerforretning har gjort? Og hvordan vil den virksomhed, den direktør reagere, hvis embedsmændene også til den tid siger nej, og politikerne modsat nu holder fast i afgørelsen? Forskelsbehandling er blot et af de ord, der falder lige for. Som Stig Werner Isaksen formulerer det: - Jeg kan sagtens forstå politikernes beslutning, men jeg kunne bare ikke anbefale den. DET STOD PÅ ingen måde skrevet i embedsmands-manualerne, at det var den løsning, der blev konklusionen. Politikerne har i denne sag valgt den pragmatiske tilgang: Det ser ikke kønt ud; der er dog noget meget vigtigere på spil: Eller som den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, konstaterede: - For os handler det om arbejdspladser. Venstres Philip Tietje, der er formand for vækstudvalget for land og by, er på linje. Også han kunne se arbejdspladser forsvinde, hvis politikerne havde fulgt embedsmændenes anbefalinger. SKÅRET IND TIL benet: Politikerne valgte pragmatisme før principper. Arbejdspladser før overholdelse af regler. Naturligvis er politikerne fuldt ud bevidste om dilemmaerne, og de har formentlig godkendt udvidelsen af Tinglev-virksomheden med billeder på nethinden af de problemer, godkendelsen kan skabe for dem senere. Ingen af dem kunne bare have holdt til de konsekvenser, en fastholdelse af den administrative afvisning måske havde resulteret i. ”POLITIKERNE SKYLD I, at virksomhed må fyre”, var en konklusion, der kunne være taget på de sociale medier. Det er selvfølgelig noget sludder, for virksomheden har ikke fulgt reglerne, men den slags kan være svær at forklare over for dem, der af den grund måtte sige farvel til deres arbejdsplads. Politikerne var nødt til at godkende virksomhedens udvidelse på bagkant. Vel vidende at en lignende sag kan dukke op i deres indbakke en anden gang. Og hvad gør de så? GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce