Annonce
EfB

EfB henter igen en spiller i 1. FC Nürnberg: 21-årig back på leje i resten af sæsonen - aftalen kan blive permanent

Seid Korac har trods lidt for mange skader vist, at han har kunnet forstærke EfB. Nu får han en tidligere klubkammerat til Esbjerg. Foto: Ole Nielsen.
Linus Rosenlöcher får et halvt år til at bevise sig i EfB. Han har spillet fem kampe i 2. Bundesliga for 1. FC Nürnberg.

Linus Rosenlöcher er ny spiller i Esbjerg fB-trøjen, da den 21-årige tysker har underskrevet en lejeaftale for resten af sæsonen. Den venstrebenede back kommer til fra 1. FC Nürnberg i hjemlandet, skriver klubben i en pressemeddelelse.
Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:
- Linus Rosenlöcher er en spiller, vi har haft øjnene på i længere tid, og før jul fik vi mulighed for at se ham an til en række træninger med holdet og i vores miljø. Her efterlod han et rigtigt godt indtryk, og vi fik bekræftet, at Linus er en dygtig fodboldspiller, som vi tror på, vil blive et aktiv for os i forårssæsonen. Vi glæder os til at byde ham velkommen i EfB, når træningen på lørdag genoptages.
Tyskeren, der i seneste sæson opnåede debut i 2. Bundesliga og scorede mål, ser frem til at trække den blå-hvide trøje over hovedet og møde sine nye holdkammerater.

Tyskeren, der i seneste sæson opnåede debut og fik fem kampe for 1. FC Nürnberg i 2. Bundesliga og scorede mål, ser frem til at trække den blå-hvide trøje over hovedet og møde sine nye holdkammerater.
- Det bliver spændende at starte op i EfB, som er en ambitiøs og god klub, og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg har fået et godt indtryk af forholdene og holdkammeraterne, som jeg trænede med før jul, og jeg ser det som et godt, næste skridt i min karriere, hvor det forhåbentligt bliver til en masse spilletid på et højt niveau. Nu kigger jeg frem mod lørdag, hvor vi tager hul på træningen, siger Linus Rosenlöcher.
EfB har mulighed for at købe Linus Rosenlöcher til sommer.

Lejeaftalen med tyskeren kunne meget vel være et håndfast tegn på, at englænderen Charlie Winfield, de var lejet i Barnsley i efteråret, ikke vender tilbage til EfB i foråret.

Annonce
Annonce
EfB For abonnenter

EfB's første dag på træningsbanen i 2022: Fem mand sad ude med corona

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce