Annonce
EfB

EfB-karakterer: Anyembe var EfB's bedste

Daniel Anyembe var i strålende spillehumør, og det skal han være for at præstere sit bedste. Foto: John Randeris/Scanpix

Vi giver her en bedømmelse af EfB's spillere i kampen mod HB Køge - kun spillere, der har været på banen i mindst en halv time, får en bedømmelse.

7 Mads Kikkenborg

Der var - naturligvis - et par skæve udspark, men i alle andre henseender var Kikkenborg sit hold en god målmand. Han havde én rigtig god redning, han havde andre gode fremstød - det så bare fint ud.

4 Clinton Antwi

Samarbejdet med Pyry Soiri virkede til tider lovende, og Antwi kom i flere sekvenser i de rette positioner. I en enkelt situation burde han have afsluttet, da han med en fin skudfinte havde sendt en modstander ud over mållinjen. Defensivt var der ikke det store at komme efter.

4 Kevin Conboy

Kaptajnen havde nogle gevaldige skæverter med bolden, der kunne være blevet dyre - det må ikke ske. Men attituden var god, og Conboy er god, når han sætter spillet i gang med skærende afleveringer op midt i banen.

4 Kasper Pedersen

Da HB Køge i det sidste kvarter forsøgte at lægge pres på med mange, høje bolde, var Pedersen en god mand i luften for sit hold. Enkelte gange havde han store problemer med at komme af med bolden - den slags lurer modstanderne.

7 Daniel Anyembe

Fra starten var han oplagt og viste det ved at lave en fiks - omend unødvendig - aflevering med hælen. Anyembe lignede sit bedste jeg med masser af drive fremad banen, uden at det gik over de defensive pligter. En af hans bedste kampe meget længe.

7 Simon Bækgaard

Han havde et grimt boldtab i første halvleg - den slags må ikke ske for en spiller i hans position - men ellers var der intet at komme efter. Bækgaard lignede som ventet en af dem, der var ivrigst efter at rette op på det dårlige indtryk fra de seneste kampe. Han er blevet en fast størrelse på dette hold.

7 Nicklas Strunck

Han er styrmanden på EfB's midtbane og suger masser af bolde til sig - han er virkelig klar til at tage sin del af ansvaret. Denne torsdag aften manglede vi, at han kom i flere gode, offensive positioner.

7 Pyry Soiri

Målet tæller i sagens natur gevaldigt på plussiden, og finnen skal også krediteres for at turde meget med bolden - uden at det dog førte til alverden. Han mangler af og til nogen at aflevere til i feltet, når han dribler sig fri, men han skal også selv sparke oftere på mål.

4 Mads Larsen

Han har egentlig et dejligt drev med bolden, han har også masser af ideer, men han manglede at få tingene gjort færdige. Når han spiller på den frie position i offensiven, skal han simpelt hen være mere målliderlig og mere egoistisk.

4 Mathias Kristensen

Igen så vi, at han har det rigtig godt med at spille sammen med Anyembe i højre side - det førte bare til for lidt. Kristensen skal også have kredit for at være en del af scoringen, og det klædte ham faktisk at være møgsur over at blive skiftet ud.

4 Kjartan Finnbogason

Kæmpe kredit for at være oplægger til målet - det var både godt tænkt og godt udført. Islændingen arbejdede virkelig godt og bød sig hele tiden til - han havde det bare svært mod det stærke HB Køge-forsvar.

4 Jakob Ankersen

I en enkelt sekvens viste han hele sin klasse, da han afdriblede en mand og satte Yuri Yakovenko op til en stor chance. Han løb de meter, han skulle, da han var med til at arbejde føringen i mål.

UB Yuri Yakovenko

Et kvarter er for lidt til en bedømmelse, men han nåede at brænde en stor chance.

UB Viktor Tranberg

Tre minutter giver ingen baggrund for en bedømmelse.

Embed: Hearken
Annonce
EfB For abonnenter

Peter Hyballa kræver hårdt arbejde, men der er også plads til smil: Disciplin – og så et lille glimt i øjet

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Georg Gearløs-type lancerer flydende verdensnyhed i Esbjerg Havn

Sydjylland For abonnenter

Kommune fortrød strejke-brøler: Lam kvinde kan alligevel holde 25 års fødselsdag

Aabenraa

Ansatte truet til at sende løn retur: Nu betaler svineproducent en kvart million kroner til to ukrainere

Varde For abonnenter

Peter behøver ikke skrivebord og faste arbejdstider: Han drømmer om at rejse Europa rundt som digital nomade

Haderslev For abonnenter

Rød politiker missede mere end hver fjerde udvalgsmøde: - Jeg synes ikke selv, det er okay

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Sportschefen er overflødiggjort af data: Nøgleposition bliver ikke genbesat

Danmark

Mænd skal flere år i fængsel for hvidvask af over 200 millioner kroner: - Sværere var det heller ikke

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Haderslev

Yes - så er det afgjort: Sådan holdes årets udgave af verdens smukkeste Stafet for Livet

Sydjylland For abonnenter

Skal Danmark spille fodbold i lande med mangel på demokrati og menneskerettigheder?

Sønderborg For abonnenter

Et mirakel at Bjarke overlevede sin læretid: I dag er han chef for over 40 ansatte i familiefirma

Annonce