Annonce
EfB

EfB-karakterer: De store profiler leder stadig efter formen

Jakob Ankersen var bedre end mod Vendsyssel, men han mangler stadig overskud og præcision i sine aktioner. Foto: EfB

To spillere fortjener et 10-tal efter sejren i Fredericia.

10 Mads Kikkenborg

Han havde virkelig ikke meget at give sig til i de første mange minutter af den kamp - Fredericia havde intet at byde på. Men få minutter før tid var der bud efter ham, og så havde han en af den slags parader, der er point værd. Og så får man topkarakter.

7 Clinton Antwi

Vi er stadig ikke helt deroppe, hvor vi var i visse kampe i efteråret, da Antwi ejede sin side af banen og var overalt. Men han er på vej. Hans indlæg var ikke altid gode nok, men da det gjaldt, sendte han den ind i panden på Finnbogason.

7 Kevin Conboy

Han havde lige en enkelt sekvens i anden halvleg, da han fulgte en dårlig aflevering op med en mistimet tackling - det kunne være blevet farligt. Det blev det ikke, og det redder syvtallet til en spiller, der bare er soliditeten selv.

7 Rodolph Austin

Han kom på bagkant af Samson Iyede til allersidst, og det kunne være blevet dyrt. Men han og EfB slap for videre tiltale, og Austin leverede en helt igennem solid og godkendt præstation. Han bliver svær at sætte af mod Silkeborg.

7 Daniel Anyembe

Hans første halvleg var af høj kaliber - arbejdsom, nærkampstærk, god på bolden, giftige indlæg - det er det, træneren og vi andre vil se fra ham. Det blev mere lunkent efter pausen, men generelt en rigtig fin præstation.

4 Lasha Parunashvili

Den kluntede måde, han begik straffesparket på, fortæller alt om, hvor ivrig han er for at gøre en forskel. Nogle gange altså også for ivrig. Arbejdsindsatsen var kolossal, og det trækker op, men straffesparket trækker ham ned på fire.

7 Simon Bækgaard

Der var nogle skæverter med bolden, der var nogle nærkampe, hvor han kom på bagkant, men der var bestemt også masser af energi og mange gode aktioner. Bækgaard havde tilmed et forsøg fra distancen, der var meget tæt på - velgørende at se.

4 Joni Kauko

Han kom i flere af de positioner, der normalt gør ham til målscorer - det lykkedes ikke denne gang, og efterhånden som minutterne gik, forsvandt han mere og mere ud af kampen. Han kan passende stemple ind i foråret med en scoring på torsdag.

4 Jakob Ankersen

Han mangler simpelt hen overskuddet. Han mangler det fysiske overskud til også at gøre sine aktioner færdige. Han kom flere gange i gode positioner, men der manglede kvalitet, og det kommer først, når han kommer i kampform. En enkelt gang så vi en opgivende attitude efter et boldtab - det klæder ham ikke.

10 Kjartan Finnbogason

Islændingen er hentet ind for at lave mål, det gjorde han, og det overskygger alt andet. Men han skal nu også roses for et helhjertet stykke arbejde uden bold, han er på flere måder en rigtig vigtig spiller for holdet.

4 Nicklas Strunck

Et vanvittigt løbepensum af Strunck, der virkelig arbejder for lønnen - udfordringen er lidt, at han gør for lidt ondt på modstanderens defensiv. En enkelt gang kom han på skudhold, og det er for lidt i 93 minutter.

UB Pyry Soiri

Finnen fik ikke helt sat det offensive aftryk, vi forventer - hans mest iøjnefaldende aktion var faktisk i eget felt, da han forpurrede en pænt stor chance til Fredericia.

UB Andri Bjarnason

Et lille kvarter er for lidt til en bedømmelse.

UB Viktor Tranberg

Fire minutter er i sagens natur ikke nok til en bedømmelse, men hvorfor i øvrigt skifte en forsvarsspiller for en midtbanespiller i en kamp, EfB har under kontrol?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce