Annonce
EfB

EfB-karakterer: Ingen lyspunkter i stor nedtur

Simon Bækgaard var en af de få, der kunne tage fra Viborg med visheden om at have givet alt. Foto: Johnny Pedersen

Vi bedømmer EfB's spilleres indsats mod Viborg - kun spillere med mere end en halv time på bane bedømmes.

4 Mads Kikkenborg

Ikke meget for Kikkenborg at stille op ved de fire mål, og generelt leverede han egentlig en udmærket præstation. En frygtelig kamp at være målmand i, når man taber 4-0 og ikke har en chance for at gøre en forskel.

02 Clinton Antwi

Utaknemligt for Antwi at komme ind ved 0-1 for så bare at konstatere, at det bliver 0-2 tre minutter senere. Det blev aldrig en kamp for Antwi, fordi EfB ikke producerede noget som helst i offensiven.

02 Kasper Pedersen

Han havde et par helt skæve, mistimede indgreb, og samtidig havde han altså bolden mere, end godt var. Pedersen var en af de spillere, der holdt hovedet højt hele vejen igennem, men derfor var det stadig langt fra godkendt.

00 Rodolph Austin

Utilgiveligt, at Austins vilde vilje efter at gøre en forskel får ham til at filme sig til et rødt kort. Han havde allerede haft nogle lidt suspekte indgreb og var langt fra den solide kaptajn, holdet havde brug for.

4 Daniel Anyembe

Det viste sig at være en åbenlys fejl at lade ham starte ude, og da han kom ind, tog han faktisk fint fra i duellerne. Tilmed var han en af de få, der virkelig viste noget i offensiven.

4 Simon Bækgaard

Han blev lidt uvant rykket ned i bageste kæde i anden halvleg, og det befandt han sig tydeligvis ikke ret godt med. Han var en af de få, der hele vejen kunne være sin indsats bekendt, men det var nemt at være sit holds bedste på denne sorte aften.

4 Nicklas Strunck

Også Strunck skal roses for at arbejde hårdt hele vejen igennem. På en god dag hamrer han den ind til 2-1, men dette var ikke en god dag. Der skal dog stadig ikke herske tvivl om, at han skal spille på den centrale midtbane.

02 Jakob Ankersen

Han viste egentlig noget initiativ, da det begyndte at gøre allermest ondt, men han tabte også kasketten og balancerede på randen af et rødt kort. Ankersen blev anfører, da Austin gik ud - sådan agerede han ikke.

00 Joni Kauko

Det så ikke rart ud, da Jeppe Grønning i starten af anden halvleg høvlede Kauko ned bagfra, men tabet af finnen var ikke stort for holdet. Han gav intet til offensiven, vandt ingen nærkampe, og var en stor skuffelse i en stor kamp.

02 Mathias Kristensen

Kristensen slæber sig op på et total, fordi han trods alt forsøgte at tage bolden til sig og gøre noget fornuftigt med den. Men han blev mast i Viborgs voksenfodbold, og hans ageren, da han gav hjørnesparket, der førte til det andet mål, væk, rammer præstationen meget godt ind.

02 Yuri Yakovenko

Heller ikke denne aften kom han til noget, der mindede om en afslutning, men brugte i stedet langt de fleste af sine kræfter på at lave frispark. Ukraineren arbejdede sådan set fint, men det førte ikke til noget som helst.

UB Kevin Conboy

Han kan ikke bedømmes efter blot 28 minutter på banen, og det så ikke godt ud, da han gik ud med en skadet skulder.

UB Jeppe Brinch

Hård skæbne for Brinch at blive pillet ud efter 28 minutter, men det var forståeligt nok - han var helt ved siden af sig selv.

UB Lasha Parunashvili

Lidt under en halv time fik han, og han bøvlede fint på - men nogen bedømmelse rækker det ikke til.

UB Patrick Egelund

Han havde en enkelt god og iøjenfaldende aktion, men det var så det - ingen bedømmelse.

UB Andri Bjarnason

Godt 20 minutter fik islændingen - det giver ingen bedømmelse. Men han kunne godt være i spil til at starte i stedet for Yakovenko næste gang.

Annonce

Mest læste

Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce