Annonce
Esbjerg

EfB klar med fest hvis bronzen kommer med hjem fra Herning

Ved afslutning på den forrige sæson var der også fest og glade dage omkring byens fodboldhold, da EfB rykkede i Superligaen. Denne gang gælder det bronze, og hvis den kommer i hus bliver der igen fest lørdag aften ved Blue Water Arena. Arkivfoto: Martin Ravn
Hvis EfB kommer hjem med bronzemedaljer fra Herning bliver der fest med spillerne på forpladsen ved Blue Water Arena lørdag aften.
Annonce

Esbjerg: Hvis EfB’s oprykkere afslutter en i forvejen surrealistisk og ekstremt vellykket sæson med at få trukket bånd med bronzemedaljer over hovedet lørdag omkring klokken 19 på MCH Arena i Herning, så bliver der festet igennem sammen med fansene, når spillerbussen kommer hjem til Esbjerg senere samme aften.

Det bekræfter EfB’s administrerende direktør, Brian Knudsen.

- Vi har åbent i EfB Caféen på Blue Water Arena, hvor fans kan se kampen. Og hvis – og jeg understreger hvis – vi kommer hjem med bronze, så bliver der også efter spillernes ønske bronzefest i caféen og på forpladsen foran Blue Water Arena, fortæller EfB-direktøren og understreger, at festen selvsagt kun arrangeres, hvis bronzen kommer i hus.

Han oplyser desuden, at skulle EfB vinde bronze, vil man køre flere ølvogne i stilling på forpladsen, men uanset resultatet i Herning vil spillerne, når bussen rammer Blue Water Arena, komme ind i caféen og hilse på.

Hvornår spillerne dukker op i Esbjerg vides af gode grunde ikke nøjagtigt, men der gættes på omkring klokken 22 eller lidt senere.

Annonce

Udsolgt

Allerede tirsdag kunne EfB meddele, at udebaneafsnittet på MCH Arena bliver totalt klædt i blåt og hvidt, idet der med lidt flere end 1.000 solgte billetter er fuldstændig udsolgt.

Derudover ventes det også, at en del EfB-fans vil indfinde sig i de neutrale fanafsnit på stadion. Der gættes således på, at mellem 1.500 og 2.000 EfB-tilhængere vil være at finde på MCH Arena lørdag.

Hvis EfB misser bronzemedaljerne lørdag, skal klubben spille en kamp om deltagelse i den europæiske turnering mod enten Randers FC eller AGF fredag den 31. maj på Blue Water Arena med kampstart klokken 19.

Senest, EfB vandt bronze, var tilbage i sæsonen 20003/2004.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce