Annonce
Sport

EfB-lejren var kun tilfredse med 2. halvleg

FCK var bare bedre, da holdet lørdag gæstede Blue Water Arena og tog hjem med en 2-0-sejr. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Efter kampen mod FCK var EfB-lejren skuffede over deres første halvleg. John Lammers mente, at spillerne havde for meget respekt for FCK, men var tilfreds med reaktionen efter pausen.

Reaktioner: EfB var aldrig rigtig træt på at få point i kampen mod FCK. Hurtigt kom man bagud med to, og så var kampen egentlig lukket. Derfor var det også nogle relativt afklarede reaktioner, der kom fra EfB-lejren efter kampen.

John Lammers ærgrede sig over 1. halvleg, men kunne alligevel godt glæde sig over, at man i 2. halvleg spillede lige op med FCK.

- Jeg er tilfreds med 2. halvleg. Det er sådan, jeg gerne vil spille. Vi skal ikke være bange for nogen, og vi skal spille vores chance, og det gjorde vi i 2. halvleg. I 1. halvleg synes jeg, at vi spillede med for meget respekt.

Brinch: Vi var ikke klar fra start

Jeppe Brinch vidste efter kampen ikke, om han også synes, at spillerne havde for meget respekt, men han var dog enig i, at præstationen i 1. halvleg ikke var modig nok, og at der manglede energi.

- Jeg synes, at vores start var rigtig ærgerlig. Vi var ikke klar fra start, og så bliver det svært, når man er bagud med to mål mod et klassehold, sagde Jeppe Brinch.

Brinch var selv involveret i den dårlige start, da han forsøgte at trække Fischer offside ved 1-0-målet, hvilket mislykkedes, og derfor fik Fischer alt for god tid til at slå indlægget ind til N'Doye, der nemt kunne score. Han fortæller, at spillerne og træner John Lammers i pausen fik snakket om, at nu skulle man ud og give "fuld spade".

- Vi ville hellere give det en chance og så risikere at lukke et eller to mål mere ind end ikke at forsøge noget. Jeg synes også, at vi kommer anderledes ud. Vi får mere tro på tingene, efter at nogle ting lykkes for os, og jeg synes, at vi efterlader et godt indtryk, sagde Jeppe Brinch.

Det gode indtryk gav dog ingen point, og holdet må trække i arbejdstøjet igen, når OB kommer på besøg fredag den 14. september efter landskampspausen.

Annonce
EfB For abonnenter

Stor udrensning i EfB i sommerpausen: Otte har sagt farvel – flere vil følge efter

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Aabenraa For abonnenter

Kom med indenfor: Unikt eller kitsch - Johanns hus er ikke som alle andres

Sønderborg

78 år gammel kiosk slår dørene op for sidste gang: - Det er da virkelig vemodigt

Tønder For abonnenter

Efter 13 udsendelser med Forsvaret tog Lars på dannelsesrejse - nu har hans liv fået ny mening

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Varde For abonnenter

Frygteligt syn mødte landmand: Skambidt kvie aflivet efter formodet ulveangreb på Skallingen

Erhverv For abonnenter

Medejer af konkursramt svinegigant erklærer eget selskab konkurs: Selskabet ejer kun værdiløse aktier i konkursboet

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Esbjerg

Fans i hele verden samles om verdens største fodboldfinale - men heftigt prisskilt afskrækker lokale barer fra tage del i festen

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Vejen

Fester tager overhånd og det flyder med glasskår og affald: Nu spærrer vikingerne område af for privatfester

Navne For abonnenter

Forfatter Jakob Hero maler med ord: Inspirationen kommer fra en sønderjysk provinsby

Sønderborg

Se hvordan du kan komme til at bo: 38 nye klimavenlige boliger er på vej i Vollerup

Annonce