Annonce
EfB

EfB-profil: Nederlagene er ved at gå mig på nerverne

Mathias Kristensen, bagest, og holdkammeraterne hænger i den grad fast i bunden af superligaen efter søndagens nederlag i Parken. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Der var mange opløftende takter, men alligevel stod EfB tomhændet tilbage i Parken. Det ærgrede Mathias Kristensen og træner Claus Nørgaard sig naturligvis rigtig meget over.

EfB:- Det er virkelig ved at gå mig på nerverne.

Esbjergs Mathias Kristensen slog opgivende ud med armene, da han evaluerede på søndagens 1-3-nederlag i Parken mod FC København.

- Jeg er virkelig ved at være træt af at tabe. Vi spiller ellers en rigtig god kamp, men jeg må indrømme, at det begynder at gøre lidt ondt.

- Vi spiller dem bagover de første 20 minutter. Vi kunne ikke have været foran 2-0. Vi skulle simpelt hen have været foran 2-0. Det er helt sikkert.

Mathias Kristensen mener, at han og holdkammeraterne skal til at kigge lidt indad.

- Det er god fodbold fra vores side, men vi brænder vores chancer. Det koster endnu en sejr. Længere er den sådan set ikke.

- Hvis vi skal være hårde, forærer vi dem jo et mål. Det skal man ikke gøre i Parken. Gør man det, bliver det rigtig, rigtig svært - og det kom desværre også til at holde stik i denne her kamp.

Silkeborg vandt søndag 4-3 i Aarhus over AGF, så nu er der kun tre point mellem Silkeborg og Esbjerg.

- Det har jeg ikke de store kommentarer til. Vi må kigge på os selv.

Mathias Kristensen og holdkammeraterne har fortsat ikke fået en ny permanent cheftræner, men det mener han ikke spiller nogen rolle i denne forbindelse.

- Vi arbejder godt til træning hver eneste dag. Det andet spekulerer jeg ikke så meget over. Jeg hører heller ikke nogen af de andre tale om det i omklædningsrummet. Man kan ikke mærke, at Claus (Nørgaard, red.) er midlertidig cheftræner. Alle tackler situationen rigtig godt.

Annonce

Patienten døde

Træner Nørgaard satte også ord på nederlaget

- Operationen lykkedes langt henad vejen, men patienten døde alligevel. Vi leverer rigtig godt, men det er svært at vinde, når vi ikke scorer, og de (FCK, red.) kommer foran på den måde, som de gør. Vi skal være skarpere i begge felter.

- Men præstationen var meget bedre end vores seneste kamp (1-2-nederlaget mod SønderjyskE, red.). Vi har et godt fundament. Duelspil, hårdt arbejde, kommunikation. Så godt et fundament har vi ikke haft tidligere på sæsonen. Langt henad vejen lykkes vi med vores taktiske koncept. Vi skal "bare" til at score noget mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce