Annonce
Sport

EfB-reserverne møder Silkeborg i skyggen af Lammers' fyring

EfB-reserverne skal forsøge at holde tungen lige i munden, når de tager imod Silkeborg IF. Sidst de to hold mødtes, vandt EfB-reserverne med 3-2 i Silkeborg. Arkivfoto: Lars Johansen.
Dagen efter John Lammers fyring tager EfB-reserverne imod Silkeborg IF.

Esbjerg: En ny dag, en ny kamp. Selvom John Lammers' fyring uden tvivl fylder meget både internt og eksternt disse dage, så er der allerede fokus på næste superligakamp.

Forberedelserne til søndagens kamp mod Brøndby IF begynder tirsdag, når EfB-reserverne tager imod Silkeborg IF.

- Vi ser allerede frem mod søndag og det vi via den kamp. Vi har nogle ting, som vi prøver af, fortæller EfB's A+ træner, Lars Vind og fortsætter:

- Det er en ny situation for spillerne. Det er nu, at de har chancen for at vise, at de skal være en del af førsteholdet på søndag mod Brøndby.

Annonce

Kan hierarkiet blive rystet?

Reserveholdskampen bliver den eneste mulighed for EfB-reserverne til at vise sig frem i kamp, inden Claus Nørgaard skal udtage sin første trup til søndagens møde med Brøndby.

Det er altså nu, at man EfB-spillerne skal byde sig til, hvis de skal forsøge at ryste ved hierarkiet i truppen og tage en plads i startopstillingen.

Til kampen stiller esbjergenserne med en meget ung reserveholdstrup. Der tilsammen er noteret for 27 superligakampe i denne sæson. Af de 27 kampe er Mathias Kristensen, Patrick Egelund og Mark Brink noteret for de 18.

EfB's trup til kampen:

Mathias Rosenørn, Mads Kikkenborg, Jonas Mortensen, Tobias Stagaard, Viktor Tranberg, Noah Nurmi, Patrick Tjørnelund, Denis Catovic, Magnus Sandfeld, Simon Bækgård, Mark Brink, Mads Larsen, Marcus Hansen, Mads Zaar, Nicklas Røjkjær, Mathias Kristensen og Patrick Egelund.

Kampen spilles tirsdag den 17. september kl. 13.00 på hybridbanen på Gl. Vardevej.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce