Annonce
Sport

EfB-reserverne møder Silkeborg i skyggen af Lammers' fyring

EfB-reserverne skal forsøge at holde tungen lige i munden, når de tager imod Silkeborg IF. Sidst de to hold mødtes, vandt EfB-reserverne med 3-2 i Silkeborg. Arkivfoto: Lars Johansen.
Dagen efter John Lammers fyring tager EfB-reserverne imod Silkeborg IF.
Annonce

Esbjerg: En ny dag, en ny kamp. Selvom John Lammers' fyring uden tvivl fylder meget både internt og eksternt disse dage, så er der allerede fokus på næste superligakamp.

Forberedelserne til søndagens kamp mod Brøndby IF begynder tirsdag, når EfB-reserverne tager imod Silkeborg IF.

- Vi ser allerede frem mod søndag og det vi via den kamp. Vi har nogle ting, som vi prøver af, fortæller EfB's A+ træner, Lars Vind og fortsætter:

- Det er en ny situation for spillerne. Det er nu, at de har chancen for at vise, at de skal være en del af førsteholdet på søndag mod Brøndby.

Annonce

Kan hierarkiet blive rystet?

Reserveholdskampen bliver den eneste mulighed for EfB-reserverne til at vise sig frem i kamp, inden Claus Nørgaard skal udtage sin første trup til søndagens møde med Brøndby.

Det er altså nu, at man EfB-spillerne skal byde sig til, hvis de skal forsøge at ryste ved hierarkiet i truppen og tage en plads i startopstillingen.

Til kampen stiller esbjergenserne med en meget ung reserveholdstrup. Der tilsammen er noteret for 27 superligakampe i denne sæson. Af de 27 kampe er Mathias Kristensen, Patrick Egelund og Mark Brink noteret for de 18.

EfB's trup til kampen:

Mathias Rosenørn, Mads Kikkenborg, Jonas Mortensen, Tobias Stagaard, Viktor Tranberg, Noah Nurmi, Patrick Tjørnelund, Denis Catovic, Magnus Sandfeld, Simon Bækgård, Mark Brink, Mads Larsen, Marcus Hansen, Mads Zaar, Nicklas Røjkjær, Mathias Kristensen og Patrick Egelund.

Kampen spilles tirsdag den 17. september kl. 13.00 på hybridbanen på Gl. Vardevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce