Annonce
Sport

EfB-reserverne rykker ud i landskampspausen

Efter at have tabt sæsonpremieren til FC Midtjylland med 7-1 vandt EfB-reserverne den efterfølgende kamp 3-2 ude over Silkeborg. Arkivfoto: André Thorup
Mens Superligaen ligger stille, rykker EfB-reserverne tirsdag ud mod FC Midtjylland.

Esbjerg: Mens Superligaen for en kort stund ligger stille, ruller reserveligaen derudaf. Her tager EfB-reserverne imod FC Midtjylland i en kamp, hvor EfB-reserverne har revanche til gode.

Midtjyderne kørte i sæsonpremieren esbjergenserne ned under græstæppet og vandt med hele 7-1, efter de havde bragt sig foran med 4-0 føring på blot 18 minutter.

- Vi vil sætte et noget bedre billede på os selv, end det vi leverede sidste gang. Vi vil forsøge at byde dem op til dans, siger EfB's A+ træner, Lars Vind.

Selv om der har været en uges kamppause i Superligaen, ændrer det ikke meget på esbjergensernes trup til kampen.

Her får Yuri Yakovenko endnu en mulighed for at overbevise John Lammers om, at han skal have genvalg på toppen, når EfB tager imod Randers FC.

EfB's trup til kampen:

Mathias Rosenørn, Mads Kikkenborg, Viktor Tranberg, Jeppe Brinch, Simon Bækgård, Mark Brink, Nicklas Røjkjær, Patrick Egelund, Mads Larsen, Yuri Yakovenko, Denis Catovic, Rasmus Rejnhold, Tobias Stagaard, Emil Ankersen, Jeppe Paulsen og Marcus Hansen.

Kampen spilles tirsdag den 10. september klokken 13.00 på hybridbanen i Esbjerg Idrætspark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce