x
Annonce
Sport

EfB-reserverne rykker ud i landskampspausen

Efter at have tabt sæsonpremieren til FC Midtjylland med 7-1 vandt EfB-reserverne den efterfølgende kamp 3-2 ude over Silkeborg. Arkivfoto: André Thorup
Mens Superligaen ligger stille, rykker EfB-reserverne tirsdag ud mod FC Midtjylland.

Esbjerg: Mens Superligaen for en kort stund ligger stille, ruller reserveligaen derudaf. Her tager EfB-reserverne imod FC Midtjylland i en kamp, hvor EfB-reserverne har revanche til gode.

Midtjyderne kørte i sæsonpremieren esbjergenserne ned under græstæppet og vandt med hele 7-1, efter de havde bragt sig foran med 4-0 føring på blot 18 minutter.

- Vi vil sætte et noget bedre billede på os selv, end det vi leverede sidste gang. Vi vil forsøge at byde dem op til dans, siger EfB's A+ træner, Lars Vind.

Selv om der har været en uges kamppause i Superligaen, ændrer det ikke meget på esbjergensernes trup til kampen.

Her får Yuri Yakovenko endnu en mulighed for at overbevise John Lammers om, at han skal have genvalg på toppen, når EfB tager imod Randers FC.

EfB's trup til kampen:

Mathias Rosenørn, Mads Kikkenborg, Viktor Tranberg, Jeppe Brinch, Simon Bækgård, Mark Brink, Nicklas Røjkjær, Patrick Egelund, Mads Larsen, Yuri Yakovenko, Denis Catovic, Rasmus Rejnhold, Tobias Stagaard, Emil Ankersen, Jeppe Paulsen og Marcus Hansen.

Kampen spilles tirsdag den 10. september klokken 13.00 på hybridbanen i Esbjerg Idrætspark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fyrrum udbrændte

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce