Annonce
EfB

EfB's Kevin Conboy: Sådan en kamp skal vi vinde

Kevin Conboy var bestemt ikke helt tilfreds med et enkelt point i søndagens hjemmekamp mod AaB. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Attituden var dog den helt rigtige, mente Esbjergs rutinerede back. Unge Mads Larsen ærgrede sig gevaldigt over, at han ikke fik scoret i sin første optræden fra start.
Annonce

REAKTIONER: Når man har så hårdt brug for pointene og er foran 1-0 indtil få minutter før tid og så alligevel må nøjes med 1-1, skal man være hamrende skuffet.

Det var i hvert fald følelsen hos EfB’s Kevin Conboy efter søndagens deler på et mennesketomt Blue Water Arena mod AaB.

- Og så er det jo bare ekstra bittert, når vi nu har to kæmpe chancer til at afgøre det hele efter AaB’ udligning. De muligheder måtte vi meget gerne have sparket ind, mente han.

Men udeholdet havde bestemt også deres muligheder og navnlig i første halvleg brændte det alvorligt på nogle gange.

- AaB har et godt hold, så vi må acceptere, at de også spiller sig frem til noget, men jeg synes, at vi gjorde mange gode ting. Der er i hvert fald ikke en finger at sætte på indsatsen, vurderede Kevin Conboy.

- Alle kæmper for hinanden i samtlige 94 minutter, og det er det, der skal bringe os videre i det her nedrykningsræs. Vi tog endnu et point på Silkeborg og har også et bedre målscore end dem, så jeg ser optimistisk på det.

Annonce

Gevaldige chancer

I slutfasen havde EfB som nævnt et par gevaldige chancer, men også i første halvleg var hjemmeholdet tæt på, da 18-årige Mads Larsen pludselig slap helt fri.

- Jeg følte ikke, at jeg havde ret meget tid til at få afsluttet, men det sagde de andre, at jeg rent faktisk havde. Jeg fik ikke placeret skuddet ret godt, så det er jeg selvfølgelig rigtig træt.

- Det havde været helt perfekt, hvis den var gået ind.

Det var første gang, at Mads Larsen startede inde i en superligakamp. Han fik en time, inden han blev pillet ud, men overordnet set var han nu ganske tilfreds med sig selv.

- Det var hårdt, og jeg er træt, men det var dejligt at få chancen. Det er efterhånden meget lang tid siden, at vi har spillet en kamp, og jeg fik kun et enkelt minut på banen i vores træningskamp mod Fredericia.

I næste runde skal EfB en tur til OB. Til den kamp er finske Joni Kauko tilbage fra karantæne, men unge Larsen håber naturligvis på, at cheftræner Lars Olsen kigger hans vej, når der skal vælges folk til startopstillingen.

- Jeg er klar, hvis jeg får muligheden. Men det er vi alle sammen. Spiller og kæmper vi lige så godt mod OB, tror jeg helt sikkert på, at vi har en god mulighed for at tage tre point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce