Annonce
forside

EfB sejrede i vigtig topkamp

Simon Bækgård og resten af EfB-mandskabet hev en sen sejr hjem i topopgøret i Farum. Arkivfoto: Lars Johansen.

Farum: EfB's U19-mandskab vandt 1-0, da de lørdag gæstede FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Stillingen var 0-0 indtil 15 minutter før tid, hvor Esbjergs offensivspiller, Patrick Egelund, sendte bolden i mål efter en perfekt omstilling.

- Spillerne leverede en flot præstation. Vi forsvarede en smule mere end vi ønskede, men defensiven stod godt og vi holdt Nordsjælland fra chancer i åbent spil. Samtidig formåede vi at skabe en håndfuld store muligheder i den anden ende, hvilket sikrede os de tre point og en god afslutning på en lang halvsæson, udtaler EfB-træner, René Christiansen.

Med sejren går EfB til vinterpause på tredjepladsen i U19 Ligaen.

FC Nordsjælland - Esbjerg fB 0-1 (0-0).

Fodbold, U19 Ligaen.

Mål: 0-1 Patrick H. Egelund (76.).

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Tyven fik fat i kontanterne

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce