Annonce
EfB

EfB spiller torsdag testkamp i Odense: Kasper Pedersen debuterer mod OB

Kasper Pedersen har trænet med i EfB siden mandag og får debut torsdag middag i Odense. Foto: EfB
Oplevelsen mod Randers får træner Olafur Kristjansson til at droppe spilletid til alle mod OB torsdag. Patrick Egelunds comeback er skubbet.
Annonce

Det bliver med nyindkøbte Kasper Pedersen fra AaB i startformationen, når EfB torsdag middag spiller årets anden træningskamp på udebane mod OB.

- Kasper har ikke spillet kampe i lang tid, men han har hele tiden trænet med i AaB, så fysisk er han, hvor han skal være. Han mangler selvfølgelig timing og kampform, men jeg har sagt til ham, at han bare skal gå ind og gøre de ting, han er god til. Han skal bidrage med rutine og erfaring, og så er han først og fremmest forsvarsspiller med stort F. Han skal give os noget hårdhed og noget duelstyrke, siger træner Olafur Kristjansson, der ikke ønsker at løfte sløret for, hvem der ellers starter på banen mod OB, men han vil gerne fortælle, at modellen fra Randers-kampen i lørdags med at skifte samtlige spillere ud i pausen og stille mod to forskellige hold er droppet. Af to grunde.

- Dels har vi jo ikke så mange dage og kampe, inden vi skal spille turneringskampe, og dels har oplevelsen i Randers også fået mig til at ændre holdning. Vi skal ikke køres over på den måde igen. Selv om jeg har en god fornemmelse af min startformation, skal vi stadig bruge kampe for at få finpudset nogle ting. Vi spiller to kampe i næste uge, mod Vejle og FC Midtjylland, og da, tænker jeg, kan kampen mod Vejle måske bruges til at give alle spillere en chance for at vise sig frem, siger Olafur Kristjansson.

Annonce

Tre spillere sidder ude

Han må torsdag undvære Rodolph Austin, der først lige er vendt tilbage til Esbjerg fra Jamaica, Viktor Tranberg, der blev skadet mod Randers, og Patrick Egelund, der ikke er i nærheden af at være klar til at spille kampe. Og heller ikke bliver det foreløbig, fortæller Olafur Kristjansson.

- Som det ser ud nu, bliver han heller ikke klar til den første turneringskamp. Hvis vi kan have ham helt klar til slutspillet i 1. division, kan han forstærke vores hold til den tid, siger EfB-træneren.

Kampen mellem OB og EfB spilles torsdag 12.00 på OB’s anlæg, og den streames også på OB’s hjemmeside www.ob.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce