Annonce
EfB

EfB-sportschef: Min telefon er tændt

Jimmi Nagel Jacoben sagde efter kampen mod AaB, at han holder sin telefon åben resten af august. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Søndag måtte Esbjerg konstatere, at de endnu engang måtte gå fra banen uden at have scoret et mål. Sportschefen er tilfreds med sin trup, men han holder sin telefon åben resten af august.

EfB: Efter Esbjergs 4-0 afklapsning i Aalborg søndag eftermiddag, var det en utilfreds Jimmi Nagel Jacobsen, der er klubbens sportschef.

- Vi kan ikke være indsatsen bekendt. Vi får en fin start, men falder helt sammen efter det ene mål, og det må ikke ske, siger han.

Esbjerg har i løbet af ugen op til kampen haft en del fokus på at træne afslutninger. Efter kampen stof der dog et rundt 0 ud for holdets skud inden for AaB's målramme. Den statistik er sportschefen langt fra tilfreds med.

- Vi rammer intet i dag ud over det første kvarter. Resten af kampen skaber vi ingenting, og det kan vi ikke være tilfreds med, siger han.

Trods den magre pointhøst i de første fem kampe, så mener Esbjerg-bossen fortsat, at truppen er god nok til mere.

- Jeg mener at truppen er god nok. Men når vi står her efter fem kampe med et point og stadig ikke kan scorer mål, så er det ikke godt nok. Det skal vi selvfølgelig finde tilbage til som hold, siger han.

Annonce

Har telefonen åben

Han afviser dog ikke, at der kan komme nye tilgange til spillertruppen, inden transfervinduet lukker i sidst i august.

- Jeg ved ikke, om jeg får travlt resten af august, for jeg synes altid, at jeg er en travl mand. Vi holder øje med markedet, det gør vi altid, men slukket er min telefon ikke, siger han.

Næste kamp for Esbjerg er søndag den 18. august imod Lyngby på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ansatte er dybt skuffede over lukning af Danfoss-fabrik: Jeg troede fandeme, det var løgn

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark For abonnenter

Smittede patienter: Kirurgs hudlidelse kan have kostet Henrik fra Fanø hans nye hofte

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];