Annonce
EfB

EfB stiller med A-formationen mod Vejle

Clinton Antwi var en af de bedre mod OB og får naturligvis genvalg til startopstillingen mod Vejle. Foto: EfB
Rodolph Austin er med i truppen og får garanteret spilletid. Jakob Ankersen er ikke med, men det er Andri Bjarnason og U17-spilleren Phun Mang.
Annonce

Da EfB-træner Olafur Kristjansson kiggede ind i rækken af træningskampe, havde han egentlig udset sig tirsdagens kamp mod Vejle som en mulighed for at få endnu et nærmere kig på nogle af marginalspillerne – sådan bliver det ikke.

- Helt ærligt, jeg synes, at de har vist for lidt indtil nu, og de udfordrer mig ikke, når jeg skal stille mit hold, konstaterer Olafur Kristjansson uden at nævne navne – dem nævner han heller ikke, når han bliver spurgt ind til startformationen, men man gætter nok ikke helt ved siden af, hvis man peger på, at de 11, der startede mod OB i torsdags, også spiller fra start mod Vejle.

Det betyder altså, at Rodolph Austin, der først vendte tilbage til træningsbanen søndag, nok er i truppen, men ikke starter på banen. Derfor bliver midterforsvaret efter alt at dømme igen med Kasper Pedersen og Kevin Conboy.

- Men Rudy (Austin, red.) får spilletid, lover Olafur Kristjansson, der ikke har Jakob Ankersen med i sin trup – han er formentlig klar til at spille mod FC Midtjylland på fredag. Til gengæld er Andri Bjarnason blevet klar, og U17-spilleren Phun Mang, der kom ind mod Randers og gjorde det fint, er også med i truppen.

Annonce

Vi skal fortsætte fremgangen

Olafur Kristjansson registrerede fremgang i præstationen i Odense i forhold til kampen i Randers, og den fremgang skulle gerne fortsætte mod Vejle.

- Vi skal forbedre os både taktisk og på nogle individuelle detaljer, og så skal vi finde tilbage til vores defensive struktur. Vi lukkede fem mål ind mod Randers, fire ind mod OB, så vi skulle gerne ned på tre mod Vejle, siger EfB-træneren med et smil.

Kampen mod Vejle spilles 12.00 på kunststofbanen i Guldager og er i princippet lukket for tilskuere. Ingen kan dog forhindre dig i at stå uden for hegnet og kigge ind, hvis du bare overholder forsamlingsforbuddet. Men du kan også blive hjemme i sofaen og se kampen online – den bliver streamet på klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce