Annonce
EfB

EfB-træner ærgrede sig på tribunen: Silkeborg buldrer bare derudad

Spillet var ikke prangende mod Fredericia, men som så ofte før i denne sæson var det nok til tre point. Arkivfot: Bo Amstrup/Scanpix
Et selvmål var nok til en sejr i Fredericia. Silkeborg har nu vundet 10 af 11 kampe i 2021 og kan reelt rykke op med en sejr over EfB på torsdag. I bunden er Kolding IF fortsat over nedrykningsstregen efter 1-1 mellem Vendsyssel og Hobro.

Blandt tilskuerne på Fredericia Stadion søndag eftermiddag sad der et par herrer, der ærgrede sig mindst lige som hjemmeholdets fans over, at gæsterne fra Silkeborg løb med alle tre point efter en 1-0-sejr.

De to herrer var EfB-trænerne Olafur Kristjansson og Claus Nørgaard. De havde i deres stille sind håbet på, at Fredericia kunne pille et eller tre point fra konkurrenterne fra Silkeborg, men et selvmål af hjemmeholdet efter en halv times tid skulle vise sig at være nok for midtjyderne til at hente den 10. sejr i 11 kampe i 2021 – kun EfB har formået at tage point fra Silkeborg i år.

- Selvfølgelig sad jeg og ærgrede mig over, at Fredericia ikke kunne udnytte det overtag, de havde i anden halvleg, men så var det heller ikke mere end det. Vi kan jo ikke påvirke de kampe, det er ude af vores hænder, så jeg brugte i stedet min energi på at kigge på de ting, vi kan bruge i forhold til kampen i Silkeborg på torsdag, fortalte Olafur Kristjansson og uddybede:

Annonce

- Vi fik egentlig bare bekræftet nogle af de ting, vi allerede har set fra Silkeborg, og der er da nogle steder, hvor man kan gøre ondt på dem. Men samtidig skal man også huske, at Silkeborg ude og hjemme er to forskellige hold, de er markant bedre hjemme, fastslog Olafur Kristjansson.

Positiv tankegang

- Hvis I taber til Silkeborg på torsdag, bliver afstanden øget til 10 point – reelt 11 på grund af målscoren – og der er fire kampe tilbage – er vi så enige om, at I ikke kan nå at rykke op?

- Jeg vil hellere se sådan på det, at hvis vi vinder, formindsker vi forspringet med tre point. Det er den måde, vi tænker på op til den kamp, siger Olafur Kristjansson, der i øvrigt ikke lægger alverden i, at Viborg fredag aften for en gangs skyld klaskede sammen og tabte for anden uge i træk – denne gang med 3-0 hjemme mod Helsingør.

- Viborg er væk, vi koncentrerer os om at nå Silkeborg, de er tættere på, siger EfB-træneren.

I nedrykningsspillet fik Kolding IF en slags hjælpende hånd fra Hobro, der på udebane spillede 1-1 mod Vendsyssel. Dermed bevarede Kolding IF sin position på den rigtige side af nedrykningsstregen på grund af en bedre målscore end Vendsyssel. De to hold mødes om halvanden uge i Hjørring.

Annonce
EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Energien var større end kvaliteten

Danmark

Lørdagens coronatal: 739 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Blæst og regn stopper ikke en pælesidder: Tre kæmper om 20.000 kroner og det får arrangør til at overveje reglerne

Kolding For abonnenter

Ungt par sælger lejligheden på Frederiksberg og flytter ind i gammelt elektricitetsværk i Sydjylland: - Vi går og niver os i armen

Sydjylland For abonnenter

Blodigt drab i Sønderborg: Offeret rev hår ud af drabsmandens hoved

Varde For abonnenter

Mette er nybagt mor – men det er lige før, kæmpehunden Baby betyder mere

Sydjylland For abonnenter

Ansatte og pårørende råbte op om patientsvigt: Nu retter styrelse mindre kritik af behandlingen på kaosramt psykiatriafdeling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Målscorer: Hyballa solgte projektet til mig

Esbjerg

Vi tog pulsen før EfB-kampen: Fansene er delt i to lejre efter EfB-balladen

Danmark

200 buler i bilen og stenslag i håndboldstørrelse: Se video af familie fanget i haglstorm på autobahn

Varde

Jeg får hug: De unge udskammes og dømmes over en kam

Vejen For abonnenter

Den knaldrøde socialdemokrat: Jeg er til politik i øjenhøjde

EfB For abonnenter

En til tider opmuntrende præstation, men EfB tabte 3-1 til Helsingør: Det kunne faktisk kun gå galt

Annonce