Annonce
EfB

EfB-træner efter 2-1-sejr: Hvorfor smiler I ikke?

Selv om Andri Bjarnason ikke spillede nogen fantastisk kamp, scorede han dog et mål og lagde op til et, og da han gik ud, fik EfB det svært. Foto: Frederikke Hejbøl Jensen/Scanpix
Olafur Kristjansson efterlyste glæde hos sine spillere efter sejren over Skive, men han erkender også, at præstationen ikke var prangende.

Der var hverken skrig og skrål eller champagne i stride strømme, da EfB-spillerne kom i omklædningsrummet efter sejren over Skive.

Stemningen var snarere sådan lidt mut, lidt ærgerlig over, at præstationen havde været på det jævne, og at det hele blev lidt for spændende til sidst, fortalte træner Olafur Kristjansson.

- Jeg ved jo godt, at spillerne ikke syntes, at de havde spillet en fantastisk kamp, men vi vandt. Vi fik de tre point, vi kom efter, og det er i den sidste ende det eneste, der betyder noget. Så var der ting, der ikke fungerede, men det er jo op til os trænere at analysere, hvad vi skal gøre ved det. Vi skal altid huske at glæde os over at vinde, sagde EfB-træneren, der erklærede sig tilfreds med første halvleg – han manglede bare et mål eller to mere.

- De kommer lidt for let til deres omstillinger, og det irriterer mig, men vi skaber chancer nok til at score et eller to mål mere, og gør vi det, har det jo været en rigtig god første halvleg. Nu var det kun godkendt, som han sagde.

Annonce

Mål gav ingen ro

Det var anden halvleg ikke, selv om EfB fik den bedst tænkelige start. De sidste 45 minutter blev rodede, hjemmeholdet mistede initiativ, og det skyldtes ifølge træneren to ting.

- Vi havde snakket om, at vi skulle bruge et hurtigt mål for at få ro på kampen, det fik vi, men alligevel mistede vi kontrollen. Vi bliver nødt til at skifte Andri (Bjarnason, red.), og selv om Jakob (Ankersen, red.) gør, hvad han kan, spiller han ude af position, og vi mistede noget tyngde i det centrale angreb. Samtidig begyndte vi at spille for os selv, vi ville iscenesætte os selv, og så er det, at vi mister initiativet og strukturen, sagde Olafur Kristjansson, der imidlertid aldrig havde fornemmelsen af, at sejren kunne komme i fare. Indtil Clinton Antwi lavede selvmål med fem minutter tilbage.

- Vi spillede ikke godt med bolden, men de kom jo aldrig til chancer, bortset fra et godt langskud, så jeg var egentlig rolig frem til selvmålet. Så bliver det hele lidt stresset, og havde de nu udlignet til 2-2, havde alt jo været noget skidt. Nu vandt vi, og det skal vi da huske at glæde os over, sagde Olafur Kristjansson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Mænd nægter ulovlig import af hundehvalpe fra Polen og vil ikke udtale sig: 70 købere skal afgive forklaring

Annonce