Annonce
EfB

EfB-træner får to ekstra kort at spille til kampen mod HB Køge: Ramadan-ramte profiler på vej tilbage

Seid Korac kom ind efter 81 minutter i 2-2-kampen mod Hobro – det er indtil videre hans eneste optræden i nedrykningsspillet. Det bliver der formentlig lavet om på lørdag. Foto: Ole Nielsen.
Seid Korac og Yacine Bourhane banker på til startopstillingen mod HB Køge, fordi Kevin Conboy formentlig må melde fra, og Nicklas Strunck formentlig bliver sat af. I offensiven kan der blive gensyn med Mathias Jørgensen.

Da den muslimske fastemåned blev afsluttet søndag, gav det reelt EfB-træner Steffen Ernemann to nye alternativer til startopstillingen, og meget tyder på, at han har tænkt sig at benytte sig af dem allerede til lørdagens kamp mod HB Køge.

Forsvarsspilleren Seid Korac og midtbanespilleren Yacine Bourhane er nu begge igen kommet så meget til kræfter efter en måned med faste, at de igen er klar til at spille fra start, og begge er gode bud på startere til lørdagens kamp.

I midterforsvaret må EfB helt sikkert undvære Con Ouzounidis, der godt nok så småt er begyndt at træne igen, men ikke er klar til kamp, og det synes også nogenlunde sikkert, at Kevin Conboy ikke bliver den skade kvit, som tvang ham til at gå ud af kampen mod Fremad Amager i fredags. Det giver efter al sandsynlighed plads til Seid Korac som makker til Viktor Tranberg, der ganske vist også træner en smule på vågeblus i denne tid på grund af en hoteskade, men som dog må formodes at blive klar.

Annonce

Yacine Bourhanes får formentlig en plads i startopstillingen på bekostning af Nicklas Strunck, der har været skidt spillende på det seneste og blev skiftet allerede i pausen mod Fremad Amager. Midtbanen kommer således til at bestå af Simon Bækgård, Yacine Bourhane og Mads Larsen.

Flere offensive kort

Helt fremme har træneren et kort mere at spille, eftersom Mathias Jørgensen synes at være helt ovre sin skade og igen træner fuldt med holdet. Det er nok tvivlsomt, om han starter på banen i et angreb, hvor Elias Sørensen og Patrick Schmidt lige nu ligner de foretrukne – den sidste plads skal formentlig besættes af enten Bardhec Bytyqi eller Leonel Montano.

EfB kommer lørdag på en vanskelig opgave mod et HB Køge-hold, der ikke har tabt en hjemmekamp siden august sidste år. Overfor det står et EfB-hold, der kun har vundet én gang på udebane i denne sæson og samlet set blot har hentet seks point i 14 udekampe.

Kampen i Køge spilles lørdag 12.45 - de øvrige kampe i nedrykningsspillet i denne runde er Hobro-Fremad Amager lørdag 14.00, og Vendsyssel-Jammerbugt søndag 14.00.

Annonce
EfB For abonnenter

EfB fik sin første sejr i næsten er halvt år: Lykken vendte alt for sent for EfB

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Se billederne: Allans hus kostede 85.000 kroner - det er noget gammelt lort

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Esbjerg

Drama om milliard-projekt på Esbjerg Havn: Din Forsyning har tabt tålmodigheden og er klar med erstatningskrav mod leverandør af gigantisk flis-keddel

Sønderborg

Kebabruller rykker ind i Sønderborg: - Det bliver byens absolut bedste

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Esbjerg For abonnenter

Sidste skoledag kørte helt af sporet: Fire elever overfaldt 15-årig kammerat med knytnæveslag og skole advarer om nåle i karameller

Ny mærkeordning deler vandene: Statskontrolleret klimamærke skal hjælpe forbrugere til mere klimavenlige indkøb, men hvordan det skal udformes er stadig til debat

Sydjylland

Rovfuglene kommer: Kvinde hakket i hovedet

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Haderslev For abonnenter

Ishockey i Vojens er for "M", hvad søvn og mad er for andre

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Erhverv For abonnenter

Seneste regnskab viser et uventet underskud: Nu skærer dagligvarebutik en time af åbningstiden

Annonce