Annonce
EfB

EfB-træner godkender transfervinduet

Jakob Ankersen er den mest åbenlyse forstærkning, men samtlige fem nye spillere bør komme til at spille en pæn rolle på holdet i denne sæson. Foto: Jacob Schultz
Olafur Kristjansson hæfter sig ved, at klubben har hentet forstærkning til samtlige kæder. De to nye spillere er begge i spil til pokalkampen mod Silkeborg.
Annonce

Da EfB tirsdag 12.00 fortalte, at klubben har hentet midtbanespilleren Christian Køhler i den svenske klub Trelleborg, var det samtidig afslutningen på aktiviteten i dette transfervindue. Det fortalte træner Olafur Kristjansson efter tirsdagens træning.

- Jeg ved godt, at der er masser af transferfrie spillere, men jeg kan ikke forestille mig, at vi gør mere. Nu koncentrerer vi os om dem, vi har, og så begynder vi at forberede os til det næste transfervindue, siger Olafur Kristjansson, der erklærer sig tilfreds med udbyttet af anstrengelserne.

- Vi har hentet fem spillere, Jakob Ankersen, Andri Bjarnason, Clinton Antwi, Christian Køhler og Nicklas Strunck, og jeg synes, at vi er blevet styrket i alle tre kæder. Vi har fået en ekstra valgmulighed på venstre back, vi har fået de ønskede alternativer på midtbanen, vi har fået en kantspiller, og der er øget konkurrence om pladserne i angrebet. Samlet set er det godkendt, siger Olafur Kristjansson.

Annonce

Strunck trænede ekstra

Han havde tirsdag for første gang Nicklas Strunck med på træningsbanen – han afsluttede seancen med lidt ekstra træning sammen med sin tidligere holdkammerat fra FC Nordsjælland, Clinton Antwi – og selv om Christian Køhler ikke trænede med tirsdag og formentlig heller ikke gør det onsdag, fordi han skal coronatestes, er begge de nye i spil til torsdagens pokalkamp mod Silkeborg.

- Nicklas er fysisk set i kanonform, så på den måde er jeg slet ikke nervøs for at lade ham spille, selv om der selvfølgelig vil være noget med relationerne til holdkammeraterne, når han kun har trænet med dem to gange. ”TK” (Christian Køhler, red.) har trænet med os før, han kender sine medspillere, så jeg tror bestemt også, at han er i truppen til kampen mod Silkeborg, siger Olafur Kristjansson, der udtager den endelig trup til kampen efter onsdagens træning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce