Annonce
EfB

EfB-træner: Jeg planlægger med "Lungi" mod Silkeborg

Jacob "Lungi" Sørensen er formentlig sikker starter, hvis han melder sig klar mod Silkeborg. Foto: Ole Nielsen
Jacob "Lungi" Sørensen måtte udgå af lørdagens træning med en skadet tå, men træneren er fortrøstningsfuld. Til gengæld lader han en anden profil sidde på tribunen endnu en gang.

Det så alt andet end opmuntrende ud, da Jacob "Lungi" Sørensen lørdag måtte humpe ud af EfB's sidste træning inden søndagens vigtige kamp mod Silkeborg. EfB-midtbanespilleren sad over mod Lyngby med karantæne, og han har siden pådraget sig en tåskade, der holdt ham væk fra træningsbanen fredag og altså sendte ham på sidelinjen lørdag.

Alligevel var træner John Lammers optimistisk.

- Han er på penicillin-kur, og den skal nok virke, så han bliver klar mod Silkeborg. Jeg planlægger i hvert fald med ham, siger John Lammers, der dermed har et positivt problem på den centrale midtbane.

Mark Brink, der vikarierede for Jacob "Lungi" Sørensen mod Lyngby på fornem vis, presser på til endnu en startplads, og så er der altså pludselig fire spillere til tre pladser. John Lammers ville lørdag ikke afsløre, hvem af de fire der trækker sorteper. Hvis nogen af dem altså gør det - der er jo også den mulighed, at Mark Brink kan spille på den ene af kanterne.

- Du får mig selvfølgelig ikke til at fortælle, hvem der starter inde, og faktisk ved spillerne det heller ikke. Jeg ved det, men de får det først at vide søndag, siger John Lammers, der dog gerne ville slå én ting fast allerede lørdag formiddag - Emmanuel Oti Essigba er ikke i truppen søndag.

- Nej, han er ikke klar endnu, selv om han trænede fuldt med i dag, siger John Lammers om den hurtige kantspiller, der endnu har de første minutter på kampbanen til gode i denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce