Annonce
EfB

EfB-træner passer sit andet job i de næste ni dage: Lars Olsen går glip af halvanden uges træning

Lars Olsen bakser videre med at få spillerne til at forstå systemet, men han føler, at han og holdet allerede er nået langt. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Ny EfB-træner glæder sig over, at spillerne har taget godt imod hans ideer om et nyt system, og han havde gerne øvet sig lidt mere i de kommende to uger. Han roste holdet for god moral og ser lyst på fremtiden.
Annonce

Da EfB-bussen søndag aften kørte fra Brøndby mod Vestjylland, steg træner Lars Olsen ikke ombord, og han er heller ikke at finde i klubben i de næsten ni dage.

Hans sidste opgaver med det færøske landshold venter – to EM-kampe mod Norge og Sverige – og først tirsdag den 20. er han tilbage på Gl. Vardevej og kan være med til at forberede sit hold til den vigtige bundkamp mod Silkeborg søndagen efter.

- Jeg vil ikke sige, at jeg ærgrer mig over, at jeg skal afsted, for det var jo den aftale, vi lavede med det færøske fodboldforbund, men det er klart, at lige nu kan vi bruge al den tid på træningsbanen, vi overhovedet kan få. Omvendt er der jo også syv-otte mand væk, så måske det ville være begrænset, hvad vi havde fået ud af det, sagde Lars Olsen efter kampen i Brøndby, der nok blev tabt, men som slet ikke udløste de panderynker hos cheftræneren, som man måske kunne forvente.

- Jeg er med på, at vi før pausen smider for mange bolde væk, og vi skal lære at være mere koldblodige på bolden, men hvis vi kigger på målchancer, kan jeg ikke huske, at Brøndby skaber andre end dem, de scorer på. Og det er jo nærmest ikke chancer. Jeg synes, at vores taktiske plan virkede gennem hele kampen, og ser vi på antallet af chancer, havde vi flest. Også i første halvleg, mente Lars Olsen.

Annonce

Vi viser god energi

Han bakser lige nu med at få sine spillere til at vænne sig til det nye 4-4-2-system, og han roser dem for at have taget godt imod ideerne og også for at føre dem fint ud i livet.

- Det er ikke mange bundhold, der tager herover på Brøndby Stadion og presser dem helt i bund i en halvleg. Jeg har rost spillerne for at stresse Brøndby i hele anden halvleg, og jeg er sikker på, at hvis vi kan komme med den energi hver gang, ligger der point og venter på os, sagde Lars Olsen, der er med på, at det meget gerne skal være om 14 dage, når han efter sin landsholdstjeneste tager sit hold med til Silkeborg.

- En kamp mod en direkte konkurrent i bunden er altid vigtig, og jeg vil helt sikkert hellere slå Silkeborg end Brøndby, som Lars Olsen formulerede det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce