Annoncørbetalt indhold

Efterår og vinter 2021: jakketrends til den stilbevidste kvinde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når dagene bliver kortere og temperaturerne falder, er det tid til at hive de flotte jakker og frakker frem. Og det er noget, de fleste af os glæder os til hele året – efterårs- og vinterjakker er nemlig ensbetydende med stilede outfits matchet med bløde huer, handsker og tørklæder og fede støvler.


Annonce

Modeuniverset Lykke by Lykke har et stort udvalg af stilede jakker til damer, der egner sig perfekt til de kolde måneder. Du finder altid det nyeste nye i sortimentet, så du kan vælge lige det overtøj du har brug for – lige meget om det skal være en kort jakke, lang frakke, figursyet med bindebånd, løs pasform og ensfarvet eller mønstret.

Er du i tvivl om, hvad der rører sig på modescenen, kan du læse med nedenunder, hvor vi gennemgår nogle af de trends, du ikke kan komme udenom denne sæson.


Blazerjakker

Inden det bliver alt for koldt i vejret, er blazerjakker – eller ”coatigans” – et stilet valg. Det er den perfekte kombination af en klassisk blazer og en jakke, så den er en anelse tykkere og måske endda foret og i bomuld eller uld. Det giver dig lidt varme, men looket er stadig friskt og let, hvilket er rart, inden det bliver tid til de store vinterjakker.


Pufjakker

Jakker, der føles som de blødeste dyner og puder, er endnu en gang at se på listerne over de mest trendy efterårs- og vinterjakker. Det er selvfølgelig de velkendte pufjakker, som du finder i enten korte eller lange udgaver. Svøb dig i den bløde drøm og gå efter enten en ensfarvet i nedtonede eller kraftige farver eller en mønstret udgave som en rigtig statementjakke.


Teddyjakker

Fluffy, plyssede jakker føles som at have nattøj på ude i det kolde og mørke vejr – men samtidig se moderigtig og moderne ud. Teddyjakker og -frakker er ideelle til efterårsmånederne, hvor kulden trænger sig på, og det hele bliver lidt gråt og kedeligt. Svøb dig i en plysset jakke og føl dig både komfortabel, stilet og helt tilpas casual.


Trenchcoats

Det er det samme år efter år: Vi kommer ikke udenom trenchcoaten, der er klassikeren over dem alle. Den lange frakke med bindebånd og det flotte, moderigtige look passer til enhver stil – og vælger du en model med uld, kan du sagtens bruge den gennem hele vinteren. Vælg den i en klassisk sort, beige eller brun, eller ryst posen og kast dig ud i en modig farve, der sætter kulør på de mørke måneder.


Mønstrede jakker

Lige meget om du vælger en uldfrakke, læderjakke, dunjakke eller noget helt andet, er mønstre igen et hit i de kommende sæsoner. Selvom det ikke er sommer, kan du sagtens vælge en efterårs- eller vinterjakke med blomster – måske broderede blomster – for at give lidt farve til hverdagen. Du kan også vælge monokrome tern eller en frakke med forskellige farver på ærmer, front, ryg osv.


Quiltede jakker

Sidst men ikke mindst er quiltede jakker og frakker en uundgåelig del af efteråret og vinterens modescene. Det er et klassisk look, der kommer igen og igen på grund af sit stilrene og samtidig spændende udtryk. Gå efter den quiltede style for at få en basic jakke med diskrete detaljer, der gør sig godt som både lang, kort, løs og figursyet model.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.