Annonce
Vejen

Efterårsferie: Væk med iPads og mobiltelefoner

Onsdag formiddag dannede Vejen hallen endnu engang rammen om arrangementet "Gymnastik for bedsteforældre og børn". Foto: Pia Mortensen
En af de mange aktiviteter i efterårsferien er traditionen tro gymnastik for bedsteforældre og børnebørn i Vejen Hallen. Conrad på to var en af de mange børn, der havde en skøn formiddag - langt væk fra iPads og mobiltelefoner.
Annonce

Vejen: Onsdag formiddag dannede Vejen Hallen endnu engang rammen om en aktiv formiddag for bedsteforældre og børnebørn. Ved indgangen noterede to gange Grethe fra Vejen Gymnastikforening, at arrangementet endnu engang var en succes.

- Der er cirka 120, der har betalt entré. Arrangementet har jo været en tradition siden år 2000, og er i år lidt speciel, fordi stifteren af arrangementet, Ella Jeppesen, ikke er blandt os længere, siger Grete Graversen, der er kasserer i gymnastikforeningen.

- Hun skal nu nok holde øje med os alligevel, indskyder Grethe Andersen, der har overtaget posten som primos motor for arrangementet efter Ella Jeppesen.

Formiddagen er delt op i to lejre - i et lille tilstødende lokale til den store hal, er der aktiviteter for de mindste med sanglege og spillemandsmusik.

- Det passer Hollie lidt bedre herinde, hvor der ikke er så mange, siger mor Dorte, der er med til arrangementet for første gang.

Puha, det er godt vi kan aflevere dem igen.

Hørt ved sidelinjen

Annonce

Fuld fart frem

Mens der i den lille sal er mere roligt går det helt anderledes for sig i hallen. Her er liv og glade dage, og børnene kan boltre sig med forskellige redskaber eller på boldbanen. Et par bedsteforældre holder en velfortjent pause med kommentaren:

- Puha det er godt, vi kan aflevere dem igen.

For Walter på halvandet år er det hans debut, men storebror Anders har prøvet det før.

- Vi var også med sidste år, men der var Walter for lille - det er en rigtig dejlig formiddag, lyder det fra bedstemor og bedstefar.

For både børn og bedsteforældre var afslutningen et stort hit - dagen sluttede med kage, boller, saft og kaffe.

Og mon ikke det er blevet til en ekstra lang eftermiddagslur for de mindste.

I den lille sal var der sanglege for de mindste og Hollie på kanp to år var lidt betuttet til at starte med. Foto: Pia Mortensen
I hallen var Walter i fuldt vigør. Foto: Pia Mortensen
Til sanglegene blev der blandt andet taget lagner i brug. Foto: Pia Mortensen
Dagmar My var til gymnastik med bedste. Foto: Pia Mortensen
Der skulle bruges fagter i alle afskygninger til sangelegen "Nu er Peter". Foto: Pia Mortensen
Kalle på to havde tungen lige i munden, da han prøvede kræfter med springbukken. Foto: Pia Mortensen
Sanglegene vakte genhør hos de mindste. Foto: Pia Mortensen
Der var også mulighed for boldspil. Foto: Pia Mortensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce