Annonce
Rejser

Efterårsrejser til historisk lave priser

Skulle man få lyst til at besøge Rom og Trevi-fontænen i slutningen af november, kan en returbillet erhverves for under 600 kroner. Foto: Colourbox
Annonce

Flyselskaberne befinder sig i en historisk krise som følge af covid-19 og rejserestriktioner, og det smitter af på billetpriserne. Dansk Flyprisindex, som siden 2009 har tjekket billetpriser fra danske lufthavne til 10 europæiske og 10 oversøiske byer, har senest undersøgt, hvad flybilletterne kan fås for i uge 44 (sidste uge i oktober).

Ser man alene på de europæiske afgange og gennemsnitspriser, har det siden 2009 ikke været så billigt at flyve fra København og Aalborg til de 10 byer i undersøgelsen. Flyvninger fra Billund var lidt billigere i uge 48 sidste år.

For eksempel kostede en returbillet København-Rom 588 kroner på dagen, da pristjekket blev foretaget, mens man kunne komme fra Billund til den italienske hovedstad for 766 kroner. En returbillet til Wien kostede blot 239 kroner med afrejse fra København, og for 118 kroner var det muligt at komme fra både Billund og København til London.

Dansk Flyprisindex udgives af Travelmarket.dk. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce