Annonce
Erhverv

Efter 60 år på gågaden: Stor bank flytter på havnen

Efter sommerferien flytter Nordea ind i det nye kontordomicil på havnen. Foto: Claus Thorsted
Tiden er inde til at prøve noget nyt, og derfor flytter Nordea i Aabenraa ned på havnen.
Annonce

Aabenraa: Håndværkerne er lige nu i fuld gang med at færdiggøre lokalerne i det nyopførte Stenbjerghus på havnen i Aabenraa, og det står nu klart, hvem der kommer til at indtage den ene halvdel af underetagen i det nye kontordomicil, som skibsreder Jebsen står bag.

Det er Nordea, der efter knap 60 år på gågaden i Aabenraa har besluttet sig for at prøve noget nyt.

- Vi glæder os til at kunne byde vores kunder velkommen i nye omgivelser i skibsreder Jebsens nye hus. Aabenraa er i dag en drivende faktor for et dynamisk og moderne opland i vækst, og det skal kunderne kunne mærke, når de kommer inden for i Nordea-filialen. Vi er derfor rigtig glade for at kunne invitere kunder og samarbejdspartnere ind i klart mere tidssvarende og moderne omgivelser, siger Morten Rask Koch Dahl, der er filialdirektør hos Nordea i Aabenraa.

Vi glæder os til at kunne byde vores kunder velkommen i nye omgivelser.

Morten Rask Koch Dahl, filialdirektør

Annonce

Efter sommerferien

Nordea forventer at kunne åbne sin filial op i Stenbjerghus på havnen i Aabenraa efter sommerferien, og det generer ikke filialdirektøren, at der dermed bliver noget mindre plads at boltre sig på.

- Det bliver noget mindre, end det vi har i dag, men det er min opfattelse, at tiden er løbet fra at sidde i store bygninger, siger Morten Rask Koch Dahl.

Det er ikke kun filialen, der flytter. Det gør Nordeas hæveautomat også. Fremadrettet får automaten en ny ekstern placering på Skrænten i Aabenraa lige ved gågaden, og den vil fortsat kunne bruges af både privat- og erhvervskunder.

Annonce

Uvis fremtid

Det er BC Ejendomme i Vejle, der ejer den store bygning på Storetorv 31, som Nordea nu snart forlader. Hvad der skal ske med den er endnu uvist.

- Det er så nyt for mig, at det er for tidligt at sige noget om, hvad der skal ske med ejendommen, siger Brian Christensen, der er indehaver af BC Ejendomme.

Filialdirektøren i Nordea, der jo kender ejendommen temmelig godt, har dog et bud.

- Bygningen ligger meget centralt placeret, og den kan bruges til rigtig mange formål. Der kunne eksempelvis indrettes nogle rigtig lækre lejligheder, siger Morten Rask Koch Dahl.

Efter knap 60 år på gågaden i Aabenraa har Nordea valgt at få ny adresse. Foto: Claus Thorsted

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce