Annonce
Kolding

Seksårig brændte inde: Mange har lagt blomster og tøjdyr ved huset

I løbet af de seneste dage er der blevet lagt adskillige blomster foran det hus i Hjarup, som forleden brændte, og hvor en seksårig dreng døde. Foto: Lotte Højstrøm
Annonce

Hjarup: Foran det hus i Hjarup, hvor en seksårig dreng natten til mandag brændte inde, er der blevet lagt blomster fra blandt andre lokale borgere, der viser deres medfølelse med familien, som mistede deres dreng på tragisk vis.

Foruden blomster ligger også et tøjdyr, og på de kort, der ligger ved nogle af blomsterbuketterne udtrykker folk deres dybeste medfølelse.

Der var otte til stede i huset ved branden forleden, og syv af dem nåede ud i live. Da brandvæsenet kom til stedet, forsøgte røgdykkere at komme ind i huset for at redde den seksårige dreng ud, men da dørene til huset blev åbnet, kom der yderligere gang i flammerne, og det var umuligt at komme derind.

Foruden blomster er der også lagt et tøjdyr til minde om den dreng på seks år, der omkom ved branden i et hus i Hjarup forleden. Der er også lagt flere kort med hilsner, der viser, at de lokale tænker på familien, der bor i huset. Foto: Lotte Højstrøm

Den omkomne dreng skulle have haft første skoledag på Skanderup-Hjarup Forbundsskole i mandags. På grund af ulykken stod en krisepsykolog fra Kolding Kommunes pædagogisk psykologiske rådgivning (PPR) tirsdag klar på skolen til at rådgive både ansatte og forældre om, hvordan de kan tale med deres børn om ulykken og give dem en forståelse for børn reaktioner i sådanne situationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce