Annonce
Varde

Efter balladen: Chef for Hærens Sergentskole skifter job

Oberstløjtnant Peter Nielsen blev ansat som chef på Hærens Sergentskole i maj 2016. Nu er han skiftet til et job i 1. Brigade i Holstebro, uden at der er fundet en afløser. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Annonce

Varde: For et par uger siden valgte Forsvarsministeriets Auditørkorps at indstille efterforskningen i sagen om dårligt arbejdsmiljø på Hærens Sergentskole.

Skolen på Varde Kaserne fik i oktober i fjor et strakspåbud fra Arbejdstilsynet. Arbejdsforholdene var angiveligt så dårlige for især de civilt ansatte, at Arbejdstilsynet gav Hærens Sergentskole et strakspåbud. Det gør Arbejdstilsynet kun i meget alvorlige sager.

Det var på den baggrund, at Forsvarsministeriets Auditørkorps selv gik ind i sagen og undersøgte, om de ansatte og chefen ved Hærens Sergentskolen havde overtrådt den militære straffelovs paragraf 15 og paragraf 27. Det er om chikane og pligtforsømmelse.

Annonce

Ingen afløser fundet

Selv om sagen er droppet, så har skolechef og oberstløjtnant Peter Nielsen fra Hærens Sergentskole skiftet job. Han er nu ansat i en stilling i 1. Brigade i Holstebro.

Stillingen som skolechef på Hærens Sergentskole har altid været en eftertragtet stilling. Som fungerende skolechef er ansat major Rune Christensen, indtil der er fundet en ny skolechef. Det oplyser stabschef Peter Vexø fra Hærens Sergentskole. Der foreligger ingen oplysninger om baggrunden for, at Peter Nielsen har skiftet job, inden der er fundet en afløser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce