Annonce
Sønderborg

Efter corona: Bobby Festival er aflyst

Der er 60'er musik, der blev spillet på Bobby Festivallen i 2016. På billedet ses 60's Survivor, som spillede på scenen i Teatersalen. Arkivfoto: Timo Battefeld
Corona-situationen tvinger arrangørerne af Bobby Festival på Sønderborghus til at aflyse. De lover dog, at de vender tilbage i 2021.
Annonce

Sønderborg: Arrangørene bag årets Bobby Festival på Sønderborghus har besluttet at aflyse grundet den aktuelle corona-situation.

- Det er med stor ærgrelse, at vi har besluttet at aflyse Bobby Festival 2020, der skulle have fundet sted den første weekend i november, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

Ved festivalen bevæger deltagerne sig frit rundt på Sønderborghus for at opleve musikken og stemningen på de forskellige scener.

- Vi kommer tæt på hinanden, og sådan skal det være. For nærvær og det sociale samvær er en uundværlig del af festivalen. Vi har i arrangørgruppen vurderet, at det ikke er muligt at gennemføre festivalen på en meningsfuld måde, hvis der f.eks. skal indføres afstandskrav mellem publikum, fortsætter arrangørerne.

Aflysningen får ingen betydning for festivalens langsigtede fremtid – og arrangørerne glæder sig allerede til Bobby Festival i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce