Annonce
Sønderborg

Efter corona-udsættelse: Ægtepar klar med kulinarisk vandredag

Første søndag i oktober er der Kulinarisk Vandredag ved Sønderborg. Arkivfoto: Claus Thorsted
Efter flere måneders udsættelse på grund af coronaen er Torve-Hallen med Paul og Margrid Loichtl klar til at holde kulinarisk vandredag ved Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Godt til ganen venter forude, hvis man går med søndag den 4. oktober, når der er Kulinarisk Vandredag langs vandet på Kær Vestermark.

Det er Torve-Hallen med Paul og Margrid Loichtl, som sammen med samarbejdspartnere arrangerer turen, der kræver forhåndstilmelding og har deltagerbetaling.

- Vi har haft besøg af mange af vores stamgæster fra Holdbi, som har spurgt ind til, hvornår vi igen arrangerer Kulinarisk vandredag. Efter 16 måneder og en meget travl start i Torve-Hallen har vi nu overskud igen til at arrangere den populære vandredag.

Paul og Margrid Loichtl har tidligere med stor succes arrangeret kulinarisk vandredag syv gange i Kelstrup Plantage ved Kruså med flere hundrede deltagere.

Annonce

Motion og lækkerier

Ægteparret stoppede som forpagtere af Holdbi Kro ved Kruså i september 2018 og overtog Torve-Hallen i Sønderborg ved siden af Kong Christians X. Bro.

Starttidspunkter er hver halve time mellem 9.30 og 13. Turen varer cirka fire timer. Undervejs møder man lokale producenter og forhandlere, som byder på smagsprøver.


Efter 16 måneder og en meget travl start i Torve-Hallen har vi nu overskud igen til at arrangere den populære vandredag

Paul Loichtl, Torve-Hallen


Afslutningen på den kulinariske vandring er i Torve-Hallen med lidt godt at spise. Der vil være mulighed for at købe de smagte produkter fra de deltagende producenter.

Deltagelse er først gyldig ved forudbetaling og bekræftelse fra Torve-Hallen. Arrangementet gennemføres uanset vejret. Vandreturen er på i alt 10,5 kilometer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce