Annonce
Tønder

Efter dødsfald: Festivalforening har udpeget ny formand

Jan Wilhelmsen er blevet konstitueret som formand for Tønder Festival Forening. Foto: Morten Fog
Tønder Festival Forening har konstitueret Jan Wilhelmsen som formand efter Bo Ludvigsens død.

Tønder:  Tønder Festival Forening har nu udpeget en konstitueret formand efter Bo K. Ludvigsens død tidligere på måneden. Der er tale om Jan Wilhelmsen, der har været næstformand og medlem af bestyrelsen i foreningen i mange år.

Bo K. Ludvigsen, der døde den 19. januar, var en meget væsentlig drivkraft i arbejdet med Tønder Festival, og han var formand for Tønder Festival Forening samt medlem i bestyrelsen af Tønder Festival Fond, fortæller Tønder Festival i en pressemeddelelse.

- Det var med stor sorg, at vi i bestyrelsen fik meddelelsen om Bo Ludvigsens alt for tidlige død, og vi er stadig meget chokerede. Bo var igennem mange år meget engageret i Tønder Festival, både på pladsen som pioner, men også i bestyrelsesarbejdet i fonden og foreningen, fortæller den konstituerede formand Jan Wilhelmsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Et stort tab

Han forsætter:

- Vi i Tønder Festival Forenings bestyrelse vil savne ham i forhold til hans professionelle tilgang til bestyrelsesarbejdet, men også i forhold til det positive og glade menneske, han var. Så det er et meget stort tab for Tønder Festival.

Tønder Festival er opbygget på den måde, at Tønder Festival Fond ejer festivalen og tager sig af nye investeringer. Tønder Festival Forening driver festivalen og lejer brandet af Tønder Festival Fond.


Det var med stor sorg, at vi i bestyrelsen fik meddelelsen om Bo Ludvigsens alt for tidlige død, og vi er stadig meget chokerede.

Jan Wilhelmsen, konstitueret formand i Tønder Festival Forening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce