Annonce
Kolding

Efter en ommer: Pensionsbyggeri klar til start

Formanden for boligforeningen Rosenholm Henning Lorentzen står her i sin have, som støder lige op til det grønne areal, hvor A.P. Pension snart bygger 35 boliger i to-fire etager. Han havde et spinkelt håb om, at hans forenings oversete indsigelse kunne ændre politikernes indstilling til projektet. Arkivfoto: Søren Gylling
Så er banen klar for A.P. Pensions byggeri ved Skamlingvejen. En svipser, som betød, at politikerne ikke fik kendskab til alle beboerprotester, har ingenting ændret.
Annonce

Kolding: Så kan A.P. Pension komme i gang med at søge byggetilladelse til sit planlagte byggeri af 35 boliger med fjordudsigt ved Skamlingvejen.

Nu har sagen nemlig været igennem den politiske maskine for anden gang, fordi en protest fra de kommende naboer i boligforeningen Rosenholms 10 husstande var forsvundet i bunken med bilag, da politikerne i en lynaktion godkendte lokalplanen for byggeriet i første omgang i starten af juni. Og udfaldet blev det samme som i første runde: Både i plan-, bolig- og miljøudvalget og i økonomiudvalget har politikerne nu gentaget deres ja til lokalplanen.

Borgmester Jørn Pedersen (V) oplyser, at den forsvundne indsigelse ikke har givet anledning til nye drøftelser, fordi Rosenholms-beboernes indsigelser meget ligner dem, som er kommet fra andre af projektets naboer i højhusene på Tvedvej og på Vangen. Disse indsigelser medførte allerede i den første politiske behandling, at byggeriets højde skal ændres en smule, så det nogle steder bliver en etage lavere end oprindeligt planlagt.

Det var en menneskelig fejl i by- og udviklingsforvaltningen, der var årsag til, at Rosenholm-beboernes indsigelse ikke kom med i den første politiske behandling af sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce