Annonce
Kolding

Efter fald fra skoles tag for en måned siden: Kvæstet pedel er stadig indlagt

Det var her på Kongsbjergskolen i Lunderskov, at den tekniske serviceleder kom alvorligt til skade i arbejdstiden, da han faldt ned fra skolens tag. Foto: Google Street View
Den pedel, der faldt ned fra Kongsbjergskolens tag, er i bedring men er dog stadig indlagt på sygehuset.
Annonce

Lunderskov: Den tekniske serviceleder på Kongsbjergskolen i Lunderskov, som den 9. december faldt ned fra skolens tag i arbejdstiden og kom slemt til skade, er fortsat indlagt på Kolding Sygehus. Det fortæller skoleleder på Kongsbjergskolen, Wilhelm Hallum.

Den tekniske serviceleder blev hårdt kvæstet ved ulykken, der skete, da han faldt ned fra skolens flade tag, hvor han var i gang med at arbejde.

Wilhelm Hallum fortæller, at medarbejderen efter omstændighederne har det godt, men han ønsker ikke ellers at oplyse nærmere om skaderne. Dog forklarer han, at den tekniske serviceleder, som har været ansat ved Kongsbjergskolen i op mod 20 år, skal igennem et genoptræningsforløb.

I forbindelse med ulykken var Arbejdstilsynet inde over for at vurdere sikkerheden. Arbejdstilsynet har givet et strakspåbud omkring brug af stiger på tage, og Wilhelm Hallum fortæller, at man derfor som udgangspunkt har stoppet med at arbejde på flade tage, og at man lige nu vurderer, hvordan man kan sikre, at de stiger, der bruges er sikret og spændt fast, som de skal.

Kommunens beredskabsplan for håndtering af alvorlige ulykker blev sat i gang ved ulykken, ligesom kommunens krisepsykologberedskab var klar til at bistå ansatte og pårørende efter ulykken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce