Annonce
Kolding

Efter fyring af skolechef: Børnechef konstitueres som ny chef for skolerne

Kolding Kommunes hidtidige børnechef, Merete Lund Westergaard, er indtil den 1. september konstitueret som skolechef. Hendes opgaver som børnechef varetages i denne periode af den hidtidige pædagogiske udviklingschef for børneområdet, Suzan Werther Andersen, der er konstitueret som børnechef. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Kolding: Efter den nylige fyring af Kolding Kommunes skolechef Lars Svenson tager en ny ledelse nu over på skoleområdet for den næste periode.

Den netop tiltrådte børne-, uddannelses- og arbejdsmarkedsdirektør Michael Petterson, der er øverste leder for både børne- og skoleområdet, har valgt at konstituere den hidtidige børnechef i kommunen, Merete Lund Westergaard, som skolechef frem til den 1. september.

I denne periode konstitueres den mangeårige pædagogiske udviklingschef på børneområdet, Suzan Werther Andersen, som børnechef og kommer dermed til at overtage Merete Lund Westergaards normale opgaver.

Michael Petterson oplyser, at han har lagt vægt på at skabe ro og tryghed i organisationen og en stabil drift af de forskellige områder, mens man arbejder på at finde en varig løsning på stillingerne.

Han oplyser endvidere, at han regner med, at Merete Lund Westergaard fra 1. september igen kan genindtræde som børnechef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Danmark

Bekymrede beboere i Vollsmose tog imod justitsministeren og Odense-borgmester: Hvem er det næste offer?

Annonce