Annonce
Kolding

Efter fyring af skolechef: Børnechef konstitueres som ny chef for skolerne

Kolding Kommunes hidtidige børnechef, Merete Lund Westergaard, er indtil den 1. september konstitueret som skolechef. Hendes opgaver som børnechef varetages i denne periode af den hidtidige pædagogiske udviklingschef for børneområdet, Suzan Werther Andersen, der er konstitueret som børnechef. Arkivfoto: Søren Gylling

Kolding: Efter den nylige fyring af Kolding Kommunes skolechef Lars Svenson tager en ny ledelse nu over på skoleområdet for den næste periode.

Den netop tiltrådte børne-, uddannelses- og arbejdsmarkedsdirektør Michael Petterson, der er øverste leder for både børne- og skoleområdet, har valgt at konstituere den hidtidige børnechef i kommunen, Merete Lund Westergaard, som skolechef frem til den 1. september.

I denne periode konstitueres den mangeårige pædagogiske udviklingschef på børneområdet, Suzan Werther Andersen, som børnechef og kommer dermed til at overtage Merete Lund Westergaards normale opgaver.

Michael Petterson oplyser, at han har lagt vægt på at skabe ro og tryghed i organisationen og en stabil drift af de forskellige områder, mens man arbejder på at finde en varig løsning på stillingerne.

Han oplyser endvidere, at han regner med, at Merete Lund Westergaard fra 1. september igen kan genindtræde som børnechef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce