Annonce
Tarm

Efter grønt lys fra myndighederne: Wow Park arbejder på ny åbningsdato

- Vi håber rigtig meget, at folk er klar til at komme ud og være sammen hver for sig, lyder det fra oplevelsesparkernes direktør, Jacob Hindhede. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Indehaverne vil ikke melde en ny åbningsdato ud, før der er styr på sikkerheden i de to jyske parker.
Annonce

Højmark/Billund: Der er højt til himlen, frisk luft og masser af plads at boltre sig på i Wow Park, og det falder ud til oplevelsesparkernes fordel.

Den har ellers måttet udskyde åbningen under den verserende coronakrise, som det også har været tilfældet for så mange andre forlystelsesparker landet over.

Nu arbejder direktør Jacob Hindhede og hans medarbejdere dog på højtryk for at finde åbningsdatoer for både den eksisterende park i vestjyske Højmark og den spritnye park på Havremarken i Billund.

Det sker efter, at Rigspolitiet tirsdag ændrede sine corona-retningslinjer for zoologiske haver, safari- og forlystelsesparker, der muliggør en snarlig åbning.

- Vi har set de nye udmeldinger, og det er jo rigtig godt at se, at der stille og roligt bliver åbnet op. Det er vi jo helt vildt glade for, siger direktøren.

Annonce

Sikkerhed er vigtigst

Kort før påske meddelte oplevelsesparken på sin hjemmeside, at de to parker ville åbne "på et tidspunkt efter 10. maj". Det er stadig meddelelsen på hjemmesiden, men den arbejder Jacob Hindhede på at få opdateret.

- Snarest muligt ved vi, hvornår vi åbner. Vi arbejder benhårdt på at lave en sikker plan for en genåbning, så vi kan følge de anbefalinger, som myndighederne lægger op til. For os betyder sikkerheden selvfølgelig det hele, og vi vil være fuldstændig klar og have tid til at træne personalet i den her helt nye situation, siger han.

Sæsonåbningen i Højmark blev i første omgang skudt til 22. april, mens der har været sat et stort, fedt kryds i kalenderen på Store Bededag, 8. maj, hvor parken i Billund første gang skulle slå dørene op.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Annonce