Annonce
Sport

Efter konflikt: Englands manager vil udtage Sterling igen

Carl Recine/Ritzau Scanpix
Den engelske kantspiller Raheem Sterling er tilbage på træningsbanen for Englands landshold efter uro.

Når England møder Montenegro torsdag aften i en EM-kvalifikationskamp, bliver det uden kantspilleren Raheem Sterling på banen.

Tidligere på ugen blev han nemlig vraget fra truppen som følge af uro i træningslejren.

Nu siger Englands landstræner, Gareth Southgate, at han ikke vil tøve med at udtage Sterling på søndag, når England skal spille mod Kosovo. Det skriver BBC.

- Vi er kommet videre. Den måde, som Sterling har trænet på, har været eksemplarisk, siger Southgate.

Onsdag sagde Southgate, at han ikke troede, at Sterling var videre begejstret for managerens beslutning om at droppe ham til kampen.

- Han er med i gruppen, og det er det vigtigt. Han er en stor del af det, vi gør - det har han været, og det vil han fortsat være, siger Southgate.

- Sterling vil være med på sidelinjen under kampen (torsdag aften, red.). Han er tilbage på holdet på træningsbanen, og han nyder at spille fodbold.

Striden i den engelske træningslejr opstod mandag, hvor Sterling kom op at toppes med holdkammeraten Joe Gomez.

Mindre end 24 timer forinden havde det slået gnister mellem de to under søndagens Premier League-kamp, hvor Sterling og resten af Manchester City-holdet tabte til Liverpool - og Gomez.

Sterling, der tidligere har spillet for Liverpool, fortsatte uenighederne med Gomez i forbindelse med mandagens landsholdstræning.

Sterling skrev tirsdag på Instagram, at stridsøksen mellem ham og Gomez er begravet.

- Joe og jeg har talt ud og er kommet videre. Vi er i en sport, hvor følelserne får frit løb, og jeg er mand nok til at indrømme, at følelserne løb af med mig.

- Vi forstår begge, at det var en fem til ti sekunders episode. Ting er sket, og vi er klar til at komme videre. Lad os ikke gøre en større ting ud af det, skriver Sterling.

England møder Montenegro torsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Annonce
Historien fra BBC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce