Annonce
Esbjerg

Efter konkurs: Kendte erhvervsfolk med i nyt setup bag lokalt reklamebureau

Reklamevirksomheden Moove i Esbjerg gik konkurs i maj, men virksomheden er nu igen kørende med et nyt setup. Moove driver fortsat virksomhed fra Dokken på Esbjerg Havn. Foto: Google Streetview
Reklamevirksomheden Moove i Esbjerg blev tidligere i år fældet af corona. Nu er Moove tilbage med et nyt setup med en ny medejer og kendte erhvervsfolk fra Esbjerg og Ribe i en rådgiverrolle.
Annonce

Esbjerg: Reklamebureauet Moove med adresse på Dokken på Esbjerg Havn er genopstået i nye og mere digitale klæder.

Det fremgår af en meddelelse, som reklamebureauet har rundsendt til kunder og samarbejdspartnere.

Moove gik tilbage i maj konkurs under navnet Anpartsselskabet af 22. juni 2018, da situationen omkring corona medførte, at selskabet pludseligt mistede tre betydelige og perspektivrige opgaver til en samlet værdi på mere end 100.000 kroner. Som forholdsvis nystartet virksomhed havde ejerne bag Moove ikke meget at stå i mod med.

Dengang udtalte indehaver Jan Willendrup, at han håbede, at han kunne fortsætte under et andet setup, og trods en hård periode, er Moove altså nu igen for alvor kørende.

Ejerskab

Ejerskabet bag det nye Moove Advertising ApS består af JWI Holding ApS (Jan Willendrup) og Jesper L. Kristiansen Holding ApS. I det nye ejerskab ejer Jan Willendrup 40 procent, mens Jesper L. Kristensen ejer 60 procent.

Moove har blandt andet fået endnu en ejer med om bord, Jesper L. Kristensen, som også ejer ePrint i Tjæreborg. Men Jesper L. Kristensen er ikke den eneste forstærkning, der er oprustet med. Moove har opsat et advisoryboard bestående af Bjarne Pedersen fra Pedersen Gruppen og Rasmus Lynddahl fra Lynddahl i Ribe, som stærke sparringspartnere i kampen om at vinde markedsandele.

- Vi har vendt corona-udfordringen til at få et endnu stærkere Moove stablet på benene, et Moove som i processen har fået et nyt og stærkt ben og stå på – et ben som vores kunder også kan stå på; nemlig vores nye online marketing specialister her i huset, forklarer Jan Willendrup.

Annonce

Hele pakken

Han understreger samtidig, at Moove stadig er den samme virksomhed, som man hidtil har kendt, men nu med både kendte- og nye ansigter. Den største forandring i hverdagen er, at Moove nu håndterer alle online-indsatser i huset.

Jan Willendrup uddyber:

- Vi følger med udviklingen, og det skal vores kunder selvfølgelig også. Derfor tilbyder vi nu som det eneste reklamebureau i Esbjerg en fuld pakke med traditionel markedsføring og også annoncering og tilstedeværelse på Google og de sociale medier, siger han og fremhæver også, at det nye online-marketingben ikke betyder, at Moove ikke fortsat varetager grafiske, strategiske og sparringsmæssige opgaver som hidtil.

- Moove er nu i endnu højere grad et allround reklamebureau, der løser alle opgaver i huset. Det Moove vi kender er bare i nye og mere digitale klæder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce