Annonce
Kolding

Efter måneders ventetid: Kaj får endelig afgjort sin fremtid

Kaj Werner Olsen har været igennem et langt sagsforløb hos Jobcenter Kolding, men nu ser det langt om længe ud til, at han får afgjort sin sag. Foto: Ludvig Dittmann

Kaj Werner Olsens sag hos Jobcenter Kolding ser efter måneders ventetid endelig ud til at nærme sig sin afslutning.

Kolding: Socialrådgiver hos 3F, Henrik Jensen, er ikke i tvivl. Selvom han synes, det er skræmmende, så er han overbevist om, at det er JydskeVestkystens artikler om emnet, der er årsag til, at der efter måneders ventetid endelig er kommet skred i medlemmet Kaj Werner Olsens sygedagpengesag.

- Vi var til møde i dag (fredag), og jeg må sige, at det gør noget at gå i medierne, konstaterer Henrik Jensen, der har bistået Kaj gennem hele sagen.

Kaj har efter to arbejdsulykker været igennem et meget langt forløb, hvor han siden oktober har ventet på at få en afgørelse på, om han kan få tilkendt et flexjob eller førtidspension, eller han skal i yderligere arbejdsprøvning.

JydskeVestkysten skrev om sagen midt i maj, og allerede samme dag blev Kaj kontaktet af jobcenteret og fik en aftale om en tid.

- Den 19. maj var han til en speciallægeundersøgelse på Mølholm. Den opgave skulle egentlig have været i udbud, men det har man droppet, siger Henrik Jensen.

Sagen kort

Kaj Werner Olsen var i 2014 udsat for to arbejdsulykker. Han kom i arbejdsprøvning i januar 2016 til oktober 2016, og siden da har han ventet på en afgørelse i sin sag. JydskeVestkysten skrev om sagen den 13. maj, og samme dag blev han indkaldt til møde i jobcentret. Den 19. maj var han til speciallægeundersøgelse på et privathospital, foranlediget af jobcentret.

Sagen afgøres snart

Henrik Jensen forklarer, at undersøgelsen konkluderer, at Kajs tilstand er stationær, og at der ikke er yderligere behandlingsmuligheder.

Kaj var udsat for to arbejdsulykker i 2014, og han var i en lang arbejdsprøvning det meste af 2016. Men fra oktober sidste år og frem til JydskeVestkysten skrev om sagen, er der intet sket, og Kaj Werner var frustreret over den manglende afgørelse af sin fremtid. Men den kommer altså nu.

- Vi færdiggør de nødvendige papirer på et møde med jobcentret den 13. juni, og så sendes sagen til rehabiliteringsteamet. De afgør, om Kaj skal tilkendes flexjob, om han skal have førtidspension, eller om han skal igennem endnu et ressourceforløb, siger Henrik Jensen.

Han tror på, at det enten bliver fleksjob eller førtidspension.

- Jeg vil blive forundret, hvis han ikke får fleksjob eller førtidspension. Kaj vil bare gerne have en afslutning.

Annonce
Kolding For abonnenter

Landsholdsmålmand ved godt, at hun nu er et forbillede for drenge og piger: Men jeg jo stadig bare den samme Lene Christensen fra Marstrup i Sønderjylland

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Nej til nedrivning af 150 år gammel gård: Ejer må sætte nedslidte bygninger i stand

Sydjylland For abonnenter

Julestemningen blev knust i det syd- og sønderjyske: Plantage fælder ingen juletræer og siger farvel til stort set alle medarbejdere

Kolding

Ældre mand kørt på sygehuset efter færdselsuheld: - Bilen er totalsmadret

Varde

Sådan klarer Anni fra kroen mangel på arbejdskraft: Udskudte selskaber fortsætter langt ind i januar

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Erhverv For abonnenter

For varm laks og for gammel røget makrel gav en sur smiley og bøder på i alt 30.000 kroner: - Vi har strammet op

Kolding

Flere dropper corona-køen og køber hjemmetest: - De er røget op som nummer et bedst sælgende vare i hele kæden

Varde

Den mærkelige dag, da lille bys damer mødte sig selv i 3. division: Klasseforskel på det gamle og det nye hold

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Aabenraa

Villabrand i Rødekro: Beboer behandlet for mulig røgforgiftning

Esbjerg For abonnenter

Efter avisomtale af legendarisk værtshus: Nu står køberne på nakken af hinanden

Erhverv For abonnenter

Et opkald nytårsaften blev startskuddet: Bilnørder giver den gas som iværksættere

Annonce